Blog

Noi aparitii si informatii din lumea topografiei.

V-ray in SchetchUp Studio

SUNNYVALE, California, 21 aprilie 2021 — Trimble (NASDAQ: TRMB) a anunțat astăzi integrarea V-Ray, o aplicație de rendering de vârf pentru vizualizarea arhitecturală din Chaos, în SketchUp® Studio. Software-ul SketchUp este cel mai utilizat software de modelare 3D din lume și o platformă de proiectare populară pentru arhitecți, ingineri și profesioniști în construcții (AEC). Integrarea permite utilizatorilor să genereze randari de înaltă calitate direct în cadrul SketchUp Studio detinut de Trimble.

„Vizualizarea designului este un element critic în transmiterea unei povești vizuale convingătoare, prezentarea meritelor unei propuneri și în luarea unor decizii de proiectare mai bune”, a declarat Hugh McEvoy, director, Strategie și dezvoltare de afaceri la Trimble. „Abilitatea de a genera atât vizualizări fotorealiste de înaltă definiție, cât și redări în timp real în cadrul SketchUp Studio permite profesioniștilor AEC să ia decizii excelente de proiectare și să comunice acele decizii părților interesate din proiect.”

Procesul de redare ajută la eliminarea ambiguității în ceea ce privește designul, intenția materială și estetică, reducând lacunele de comunicare între părțile interesate ale proiectului. Cu opțiunile robuste de redare V-Ray, utilizatorii Trimble SketchUp Studio pot adăuga iluminare globală, iluminare artificială, materiale și texturi realiste, efecte atmosferice și multe altele la modelele 3D. Stilurile pot fi redate pentru fiecare etapă a unui proiect, cum ar fi randări conceptuale pentru buy-in intern, randări rapide pentru compararea opțiunilor de proiectare sau randări fotorealiste pentru designul final.

Ca parte a integrării V-Ray, utilizatorii SketchUp Studio vor avea acum acces la biblioteca de conținut 3D V-Ray, numită Chaos Cosmos. Această bibliotecă include o varietate de conținut gata de redare pe care utilizatorii îl pot descărca în designul SketchUp. Această bibliotecă organizată este accesibilă direct din bara de instrumente V-Ray din SketchUp și permite căutarea, descărcarea și editarea conținutului 3D.

„V-Ray este o completare naturală a capabilităților SketchUp ale Trimble pentru a face proiectarea mai ușoară, mai ușoară și mai plăcută pentru profesioniștii AEC”, a spus Peter Mitev, CEO Chaos. „Suntem încântați să oferim comunității SketchUp puterea de a crea randamente fotorealiste pentru orice, de la modele de design rapide la scene 3D detaliate, fără a părăsi instrumentul lor de design preferat.”

Disponibilitate

Abonamentele SketchUp Studio ale Trimble sunt disponibile acum. SketchUp Studio este o soluție exclusiv Windows și include o suită de instrumente pentru profesioniștii AEC, inclusiv platforma de colaborare Trimble® Connect ™ pentru partajarea deschisă a datelor de construcție, Scan Essentials pentru crearea de modele din nori de puncte și V-Ray pentru redare. Pentru mai multe informații, vizitați: www.sketchup.com/products/v-ray.

Despre Chaos

Chaos este un lider mondial în tehnologia grafică pe computer, ajutând artiștii și designerii să creeze imagini și animații fotorealiste pentru arhitectură, design și efecte vizuale. Programul de redare și simulare bazat pe premii Chaos este utilizat zilnic de studiouri de design de top, firme de arhitectură, agenții de publicitate și companii de efecte vizuale din întreaga lume. Astăzi, cercetarea și dezvoltarea companiei în randarea cu raze, în cloud computing și în timp real a trasării în raze modelează viitorul poveștii creative și al designului digital. Fondată în 1997, Chaos este proprietate privată, având birouri în Sofia, Los Angeles, Praga, Seul și Tokyo. Pentru mai multe informații, vizitați: chaosgroup.com.

Partajează articolul

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Alte articole recente

Urmărește-ne pe social media