Blog

Noi aparitii si informatii din lumea topografiei.

Trimble SX12

SUNNYVALE, California, 16 februarie 2021 — Trimble (NASDAQ: TRMB) a prezentat astăzi Stația totală cu scanare Trimble® SX12, următoarea iterație a stației sale de scanare 3D revoluționare, care oferă captare rapidă și eficientă a datelor pentru topografie, inginerie și geospațial profesioniști. Noile caracteristici includ un indicator laser de mare putere și un sistem de camere de înaltă rezoluție, extind capacitățile în topografie și modelare 3D complexă și permit noi fluxuri de lucru în tunelare și minerit subteran.

Trimble SX12 combină scanarea laser 3D de mare viteză, tehnologia de imagistică Trimble VISION ™ și măsurătorile de stații totale de înaltă precizie, în fluxuri de lucru pe teren și la birou familiare deja pentru topografi. Un nou indicator laser verde de clasă 1M concentrabil, nu prezinta un pericol la vizualizarea cu ochiul liber, oferă vizibilitate de mare putere și îl face ușor de văzut chiar și la distanță. Un sistem de camere îmbunătățit oferă capacități îmbunătățite de indicare și documentare a site-ului.

„Noul SX12 adaugă mai multe caracteristici și aplicații la o stație totală de scanare deja adoptată pe scară largă, dovedită pe teren”, a declarat Gregory Lepere, director de marketing Optical and Imaging pentru Trimble Geospatial. „Adăugarea unui indicator laser premium completează imaginea pentru topografii care doresc un instrument care poate funcționa ca o stație totală de zi cu zi cu valoare adăugată de scanare și imagini.”

Software-ul permite captarea de date bogate pentru proiecte de infrastructură, tunelare și minerit subteran

Trimble SX12 permite utilizatorilor să funcționeze rapid și ușor cu fluxuri de lucru comune de sondaj, inclusiv noi versiuni ale software-ului de birou și de teren al companiei Trimble.

Cu software-ul Trimble Access ™ 2021 Field, utilizatorii pot valorifica întregul potențial al Trimble SX12, indiferent dacă efectuează măsurători precise sau compară scanarea 3D așa cum sunt construite pe teren. Combinația este ideală pentru proiecte de infrastructură precum utilități, drumuri, cale ferată, apă, transport și telecomunicații. Cu ajutorul indicatorului laser, acesta permite, de asemenea, noi aplicații pentru găurire ghidată cu laser și ghidare pentru excavare, bolt de piatră și gaură de explozie, precum și verificare așa cum este construită pentru tuneluri subterane și construcții de mine.

Prin integrarea datelor bogate de la Trimble SX12 în fluxuri de lucru intuitive de birou, Trimble Business Center versiunea 5.40 permite utilizatorilor să creeze rapid livrări complete ale clienților. Cu gestionarea îmbunătățită a cloud-ului de puncte, extragerea automată a informațiilor eCogAI ™ și interoperabilitatea la pachetele CAD și GIS de vârf, soluția permite utilizatorilor să depășească chiar și cele mai dificile cerințe ale clienților. Combinația permite, de asemenea, captarea de nori de puncte de tunel bogate pentru comparație integrată, rutine automate de extragere a tunelului și inspecție detaliată a ochiurilor de plasă 3D, rezultând livrări intuitive de raportare pentru verificarea construcției.

„Proiectele de tunelare depind în mare măsură de poziționarea precisă pentru a controla cu precizie echipamentele și pentru a urmări progresul în medii de construcții subterane dificile”, a declarat Boris Skopljak, director de marketing pentru monitorizare și tunelare pentru Trimble Geospatial. „Combinația dintre fluxurile de lucru SX12 și noile programe software, simplifică captarea condițiilor site-ului, permițând inspectorilor de tunel și minerit să ia decizii corecte și informate fără complexitatea și costurile suplimentare ale mai multor sisteme.”

Disponibilitate

Trimble SX12 este disponibil acum prin intermediul partenerilor de distribuție Geospatial ai Trimble. Pentru mai multe informații, vizitați: geospatial.trimble.com/SX12.

 

Partajează articolul

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Alte articole recente

Urmărește-ne pe social media