Blog

Noi aparitii si informatii din lumea topografiei.

Giscad oferă sisteme portabile de cartografiere mobilă de la NavVis. 

Sistemele de cartografiere mobilă NavVis disponibile prin distribuitor autorizat Giscad

In calitate de distribuitor unic pentru marca NavVis (pe teritoriul Romaniei), va oferim soluția NavVis VLX, un sistem de scanare portabil care permite captarea rapidă a datelor și a structurilor complexe folosind tehnologia avansată de localizare și cartografiere simultană (SLAM).

Ideal pentru topografi, ingineri sau profesioniști din domeniul geospatial, NavVis VLX este proiectat pentru captarea cu precizie, inclusiv a zonelor de complexitate ridicata.

Folosind o combinație de senzori LiDAR, patru camere pentru imagini pozitionate la 360 de grade, unitate de măsură inerțială (IMU) și algoritm SLAM avansat, NavVis VLX poate furniza date din norul de puncte la nivel ,,survey-grade” de până la 10 ori mai rapid decât metodele terestre clasice de scanare cu laser 3D. 

Această soluție SLAM de înaltă precizie poate fi folosita de firmele ce opereaza in domeniul de captare a realității sau care lucrează în spațiul arhitectural, BIM, VDC și de construcții.

Despre NavVis

Sistemele noastre de cartografiere mobilă bazate pe SLAM generează date de înaltă calitate, cu precizie “survey-grade”. Cu aceste solutii, utilizatorii pot lua decizii operaționale mai bune, pentru a crește productivitatea, pentru a creste eficienta proceselor tehnologice și pentru a îmbunătăți profitabilitatea.  

Cu sediul în Munchen, Germania, cu birouri în Statele Unite și China, NavVis are clienți în întreaga lume, în domeniile topografiei, geodeziei, AEC și producție. Pentru site-ul producatorului, vizitați www.navvis.com

Partajează articolul

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Alte articole recente

Urmărește-ne pe social media