Servicii

Pentru produsele din portofoliu, oferim suport tehnic, consultanta, training si service.

Întotdeauna ne întâlnim cu situații specifice sau excepționale, fie că e vorba de o funcție nouă a aparatului sau de o situație din teren cu care nu v-ați mai întâlnit, inginerii noștri sunt pregătiți pentru a găsi soluția optima atât in utilizarea aparaturii cât și pentru soluții de eficientizare a fluxului de lucru on-site.

Pentru siguranța lucrărilor  dumneavoastră și pentru că știm că în acest domeniu precizia și acuratețea reprezintă o prioritate.

Oferim spre inchiriere instrumentele potrivite pentru orice tip de lucrare. Totodata inchirierea este o metoda buna sa testati echipamentele si tehnologia din portofoliu.

Pentru ca piața muncii este în continuă migrare și aveți nevoie în permanenta de personal pregătit, Giscad oferă sesiuni de training și re-training

Una dintre cele mai utilizate metode de captura digitala este metoda scanarii Laser 3D. Datorita rapiditatii executiei, a preciziei ridicate a datelor inregistrate aceasta metoda de lucru este tot mai des folosita intr-un spectru tot mai larg de domenii de activitate.