Despre noi

Firma a fost infiintata in 1996 cu sediul in Arad, iar domeniul principal de activitate este comercializarea de aparatura topografica, instrumente de masurare pentru constructii si pentru lucrari de infrastructura, marcile Trimble, Spectra Precision si Nikon. Pentru acestea oferim suport tehnic prin service-ul nostru autorizat si certificat de catre Trimble.

Prin activitatile firmei, incercam sa pastram standarde cat mai inalte, atat prin calitatea aparaturii cat si prin calitatea serviciilor. Comercializam statii totale, receptoare GNSS compatibile cu ROMPOS, aparatura pentru dirijarea automata a utilajelor, nivele digitale, optice si laser, accesorii pentru acestea: trepiezi, prisme, baterii si altele.

Distribuitor unic de aparatura si servicii Trimble Survey in Romania

Trimble este o companie americana ce ofera solutii complete pentru aplicatiile ce necesita pozitionare de precizie inalta, in special GPS-uri pentru topografi. Acestea sunt renumite in intreaga lume pentru performanta excelenta si cresterea productivitatii prin modul rapid si eficient de colectare, gestionare si analiza a informatiilor complexe.

Istoric

1996 –  infiintarea firmei Giscad
1998 –  dealer al firmei Spectra Precision
2000 –  distribuitor autorizat al firmei Trimble

Obiective

Compania are drept politică furnizarea de produse şi servicii de calitate şi urmăreşte constant gradul de satisfacţie al clienţilor.

Dezvoltarea continuă a companiei în ultimii 14 ani prin cresterea continua a numarului colaboratorilor si clientilor este o dovadă certa a încrederii pe care beneficiarii noştri o au în noi si in produsele sau in serviciile prestate.

 

Managementul Calităţii

Incepand cu anul 2007 am implementat sistemele de management al calităţii, al mediului şi al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale în conformitate cu standardele de referinta ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 şi ISO 18001:2008.

Profilul firmei

Firma GISCAD comercializează şi asigură suportul tehnic al produselor Trimble specifice domeniului măsuratorilor terestre precum şi al sistemelor de dirijarea automată a utilajelor (buldozere, gredere, excavatoare,etc..) Echipa de specialişti, instructori certificaţi, asigură instalarea echipamentelor, instruirea şi şcolarizarea operatorilor.

Totodata personalul companiei este permanent instruit in utilizarea unui larg portofoliu de instrumente topografice, softuri de prelucrare şi proiectare a datelor. Echipa nostră este în măsură să ofere soluţii de cea mai inalta calitate beneficiarilor nostri.

Fară indoială putem spune ca noi nu vindem doar produse, ci oferim solutii tehnice clienţilor noştri.

Strategia de viitor

Vom continua şi pe viitor strânsa colaborare cu centrele de invatamant superior din tară din dorinţa de a oferi studenţilor suportul necesar pentru a se familiariza cu aparatura high-end şi a ultimelor tehnologii din domeniul topografiei. Totodata ne vom continua participarea la seminarii, conferinţe, organizând în acelaşi timp prezentări şi ateliere. Vom acorda o importanţă sporita instruirii personalului tehnic din cadrul firmei pentru a putea oferii un suport tehnic de inalta clasa specialiştilor din cadrul companiilor de topografie sau din domeniul construcţiilor din întreaga ţară.

Premii obtinute

Decernate de Camera de Comerţ şi Industrie al judetului Arad
2008 – locul 1 la categoria companiilor mici si mijlocii
2006 – locul 3 la categoria companiilor mici si mijlocii

Decernate de firma TRIMBLE
2007- Global excellence in Sales performance – Survey division
2004 – Performance Excellence Award 2004 / Geomatics & Engineering Division