Blog

Noi aparitii si informatii din lumea topografiei.

Trimble intra in colaborare cu Worldsensing

SUNNYVALE, California, 3 iunie 2021 — Trimble (NASDAQ: TRMB) a anunțat astăzi adăugarea unui portofoliu geotehnic la portofoliul său de monitorizare automată geospațială printr-o colaborare cu Worldsensing, un furnizor de tehnologie de conectivitate wireless și un producător lider de industrie in sisteme de monitorizare de tip IoT. Colaborarea permite inginerilor de sondaj, geotehnici și structurali să își extindă fără probleme oportunitățile de monitorizare, cu o soluție cuprinzătoare care încorporează date geotehnice și geospațiale.

Datele provenite dintr-o varietate de senzori geotehnici și geospațiali – de la înclinatoare, piezometre și indicatoare de fisură la receptoare GNSS și stații totale – combinate cu comunicații wifi și software robust creează soluții de monitorizare eficiente. Aceasta oferă analize de mișcare de neegalat pentru a monitoriza infrastructura de transport, clădiri, structuri, baraje, mine, precum și alunecări de teren și pericole naturale.

Linia de produse geotehnice marca Trimble, integrata cu Worldsensing, oferă o soluție de monitorizare wireless complet automatizată, care ajută la minimizarea vizitelor pe teren și crește siguranța, reducând necesitatea de a obține citiri manuale. Măsurătorile automate generează notificări și raportări în timp real prin intermediul noului software Trimble® 4D Control ™ (T4D) Geotechnical Edition, care permite utilizatorilor să eficientizeze implementarea sistemului de monitorizare, precum și să simplifice conexiunea la senzorii geotehnici.

Portofoliul geotehnic Trimble include:

Senzori geotehnici fără fir: senzori de înclinare și de înclinare cu laser, oferind citiri de măsurare a înclinării și distanței direct la gateway
Jurnal de date fără fir: Sârmă vibrantă și jurnal de date digitale și analogice, care acceptă conexiuni cu o gamă largă de senzori geotehnici digitali și analogici care comunică informații către gateway
Gateway: radio robust Long Range (LoRA) și gateway 4G, care permite comunicarea cu senzorii geotehnici fără fir și jurnalele de date pentru a conecta site-ul proiectului la birou printr-o rețea celulară sau locală
Software de configurare: o aplicație mobilă pentru configurarea data logger și o interfață web pentru utilizator pentru gestionarea rețelei și dispozitivelor conectate la birou prin intermediul software-ului T4D
Accesorii: Accesorii de instalare pentru o varietate de medii de montare și configurare

Prin extinderea portofoliului geospațial Trimble pentru a include soluții IoT geotehnice, profesioniștii în monitorizare pot avea acces la ambele linii de produse de la un singur furnizor. Acest lucru oferă flexibilitatea de a alege sistemul optim pentru a monitoriza în mod cuprinzător proiectele de construcții, mine, șantierele barajelor și alte active critice cu ajutorul software-ului T4D.

„Clienții noștri de monitorizare lucrează zilnic cu senzori geotehnici pentru a automatiza detectarea mișcărilor pentru infrastructuri critice și proiecte miniere zilnic”, a declarat Boris Skopljak, director de marketing pentru monitorizare și tunelare pentru Trimble Geospatial. „Prin colaborarea noastră cu Worldsensing, le facilităm accesul la întreaga gamă de soluții geospațiale și geotehnice dintr-o singură sursă, rezultând o implementare mai rapidă și mai ușoară și posibilitatea de a aborda o gamă mai largă de proiecte.”

„Datorită acestei colaborări, furnizorii de servicii pot lucra cu o combinație puternică de tehnologii de monitorizare bazate pe IoT geospațiale și geotehnice”, a declarat Matthieu Laville, director de vânzări la Worldsensing. „Acum pot fuziona instrumente geospațiale și geotehnice pentru a colecta și accesa cu ușurință date sensibile și fiabile pentru a-și automatiza sarcinile operaționale, a reduce complexitatea tehnică și a reduce riscurile în cadrul proiectelor miniere, de construcții și feroviare.

Disponibilitate

Soluția va fi disponibilă prin canalul global de distribuție Geospatial al Trimble în iulie 2021, prin intermediul unor profesioniști dedicați monitorizării, oferind vânzări locale, instalare, instruire și asistență tehnică. Pentru mai multe informații, vizitați: trimble.com/geotech.

Despre Worldsensing

Worldsensing este un pionier global in tehnologia IoT. Fondat în 2008, expertul în monitorizare industrială lucrează cu peste 270 de ingineri parteneri din peste 60 de țări pentru a oferi siguranță prin monitorizarea infrastructurii critice în minerit, construcții, căile ferate și sănătatea structurală. Loadsensing by Worldsensing permite captura de date aproape în timp real de senzori geotehnici, geospațiali și structurali, precum și urmărirea performanței dispozitivelor, datelor și a rețelei la distanță. Inginerii și experții însărcinați cu monitorizarea își pot simplifica gestionarea proiectelor, economisi timp și accelera rentabilitatea investiției prin gestionarea conectivității la distanță. Worldsensing are birouri în Barcelona, ​​Londra, Los Angeles și Singapore, iar investitorii includ Cisco Systems, Mitsui & Co, McRock Capital și ETF Partners, printre altele. Pentru mai multe informații despre Worldsensing, vizitați: www.worldsensing.com.

Partajează articolul

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Alte articole recente

Urmărește-ne pe social media