Blog

Noi aparitii si informatii din lumea topografiei.

Trimble® X7 și Perspective 3D Scanning Solution au primit trei premii internaționale de design

SUNNYVALE, California, 29 iunie 2021 — Trimble (NASDAQ: TRMB) a anunțat astăzi că Trimble® X7 și Perspective 3D Scanning Solution au primit trei premii internaționale de design. Ideal pentru aplicații de topografie, construcții, industriale și criminalistice, soluția de scanare Trimble X7 a primit urmatoarele recunoasteri:

iF Design Award 2021
Red Dot Design Award 2021
Premiul de design New York 2020

Trimble X7 a fost proiectat și dezvoltat de o echipă internațională de proiectanti, cu zeci de ani de experiență în utilizarea și proiectarea scanerelor, stațiilor totale și a aplicațiilor software. Echipa a inclus angajați Trimble în managementul produselor și marketing în Westminster, Colorado; management de proiect în Danderyd, Suedia; ingineri de proiectare și fabricație de instrumente optice din Jena, Germania; ingineri in scanare din Paris, Franța; și ingineri de aplicații din întreaga lume.

ART-KON-TOR Produktentwicklung GmbH din Jena, Germania a fost în principal responsabilă pentru designul industrial al X7 pentru utilizare, funcționalitate, ergonomie și construcție de locuințe. Designul industrial s-a axat pe scanarea laser profesională 3D accesibilă unui grup larg de utilizatori, rămânând în același timp rapid și ușor de utilizat.

„Cercetările noastre au arătat că utilizatorii din comunitățile de topografie și criminalistică doreau un sistem complet de scanare 3D orientat spre soluții, cu un design simplificat – și echipa noastră a livrat cu Trimble X7”, a declarat Gregory Lepere, director de marketing pentru Optical & Imaging pentru Trimble Geospatial . „Clienții noștri continuă să împărtășească povești despre creșteri de productivitate și realizări de proiecte folosind X7 și este minunat să vedem că experții de design de top din panourile din trei premii internaționale de design sunt de acord că este o soluție inovatoare.”

Despre Trimble X7

Trimble X7 cu software-ul Perspective se combină pentru a crea o soluție versatilă de scanare 3D de mare viteză pentru digitalizarea lumii fizice, pentru documentația clădiri construite, infrastructură civilă, topografii, situri de patrimoniu cultural și reconstrucția scenelor de accidente sau crime. X7 se autonivelează, are un sistem de camere coaxiale rapide și un indicator laser pentru georeferențiere și măsurători cu un singur punct. Compact, ușor și capabil să se potrivească într-un rucsac, Trimble X7 oferă, de asemenea, înregistrare automată pe teren.

Pentru a afla mai multe despre Trimble X7 și alte soluții de scanare laser 3D, vizitați site-ul web al companiei pentru Geospatial 3D Scanning Solutions sau Construction Field Technology.

Partajează articolul

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Alte articole recente

Urmărește-ne pe social media