Blog

Noi aparitii si informatii din lumea topografiei.

Mobile Inspector® Measure Service

SUNNYVALE, California, 23 iunie 2021 — Trimble (NASDAQ: TRMB) a anunțat astăzi că Infotech®, lider în soluțiile software de construcție a infrastructurii, adaugă capabilitati de poziționare și măsurare de înaltă precizie aplicației sale Mobile Inspector® Measure Service printr-o integrare cu software-ul de teren Trimble® Access ™. Infotech oferă personalului de teren aplicații mobile simple, dar puternice și configurabile, pentru a gestiona colectarea datelor și activitățile de inspecție pentru livrarea digitală a infrastructurii civile, inclusiv proiecte ale Departamentului Federal și de Stat al Transporturilor (DOT).

„Lucrând cu Infotech pentru a integra tehnologia de livrare digitală, permitem clienților DOT să eficientizeze fluxul de lucru de la birou la câmp și să colaboreze într-un mediu comun de date pentru a furniza proiecte de inspecție și construcție la timp cu precizie din lumea reală”, a spus Cyndee Hoagland vicepreședinte senior, Trimble Transportation & Infrastructure. „Anunțul de astăzi reprezintă angajamentul nostru de a oferi soluții de top din industrie axate pe livrarea de proiecte digitale și suntem încântați să sprijinim proiectele DOT în efortul de modernizare a infrastructurii noastre de transport.”

„Trimble recunoaște importanța unui flux de lucru eficient, transparent și repetabil, care se concentrează pe soluții specifice industriei”, a declarat Stephanie Michaud, manager de marketing strategic, Trimble Surveying & Mapping Field Solutions. „Prin partajarea măsurătorilor geospațiale precise între Trimble Access și aplicația Mobile Inspector Infotech, utilizatorii pot asocia locații de înaltă precizie cu datele de inspecție a activelor pentru a verifica modelele finale construite pentru proiectele de infrastructură civilă.”

Integrarea Trimble și Infotech oferă inspectorilor o soluție de utilizat direct pe teren. Permite utilizatorilor să capteze cu ușurință datele geospațiale de sprijin pentru măsurători și elimină erorile de introducere a datelor, ceea ce crește productivitatea pe teren și livrarea proiectului.

„Colectarea datelor de teren este istoric manuală și predispusă la erori datorate proceselor manuale ineficiente. Prin această integrare, ajutăm personalul de teren să colecteze rapid date corecte și audibile și să le conectăm la procesul de estimare cu un singur punct de introducere a datelor”, a spus Chad Schafer, vicepreședinte asociat Dezvoltare afaceri și vânzări la Infotech. „Trimble este un jucător extraordinar în industrie, cu o tehnologie de topografie dovedită și suntem încântați să integrăm două dintre aplicațiile noastre software pentru a crea o forță de muncă de teren mai puternică.”

Disponibilitate

Software-ul Trimble Access este disponibil prin intermediul partenerilor de distribuție Geospatial Trimble. Pentru mai multe informații, vizitați: geospatial.trimble.com/trimble-access. Aplicația Mobile Inspector Infotech este disponibilă de la Infotech. Pentru mai multe informații despre Mobile Inspector, vizitați: www.infotechinc.com/mobile-inspector.

Despre Infotech, Inc.

Info Tech, Inc., DBA Infotech (Infotech) este un furnizor lider de soluții SaaS pentru industria construcțiilor de infrastructură. Informat de relațiile DOT și de zeci de ani de experiență, Infotech dezvoltă soluții software care să reducă diferențele dintre proprietari, consultanți, contractori și alți actori ai proiectului. Fie că este vorba de instrumente pentru administrarea și inspecția construcțiilor sau pentru licitarea online sigură, soluțiile Infotech sunt construite pentru a crește transparența, productivitatea și disponibilitatea datelor. Infotech este dezvoltatorul Appia®, Bid Express® și Doc Express®, precum și contractantul oficial pentru AASHTOWare Project ™. Pentru mai multe informații, vizitați: infotechinc.com. În plus, pentru mai multe informații despre serviciile de consultanță statistică și econometrică ale experților Infotech, vizitați: infotechconsulting.com.

Despre Trimble Geospatial

Trimble Geospatial oferă soluții care facilitează fluxuri de lucru productive și de înaltă calitate și schimbul de informații, generând valoare pentru o bază de clienți globală și diversă de topografi, companii de servicii de inginerie și GIS, guverne, utilități și autorități de transport. Tehnologiile inovatoare ale Trimble includ senzori integrați, aplicații de teren, comunicații în timp real și software de birou pentru procesare, modelare și analiză de date. Folosind soluțiile Trimble, organizațiile pot capta cele mai exacte date spațiale și le pot transforma în informații pentru a oferi o productivitate sporită și un proces decizional îmbunătățit. Indiferent dacă permite o utilizare mai eficientă a resurselor naturale sau îmbunătățește performanța și ciclul de viață al infrastructurii civile, informațiile geospațiale în timp util și fiabile se află în centrul soluțiilor Trimble pentru a transforma modul în care se lucrează. Pentru mai multe informații, vizitați: geospatial.trimble.com.

Despre Trimble

Trimble transformă modul în care funcționează lumea prin livrarea de produse și servicii care conectează lumea fizică și digitală. Tehnologiile de bază în poziționare, modelare, conectivitate și analiza datelor permit clienților să îmbunătățească productivitatea, calitatea, siguranța și sustenabilitatea. De la produse special construite până la soluții pentru ciclul de viață al întreprinderii, software Trimble, hardware și

Partajează articolul

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Alte articole recente

Urmărește-ne pe social media