Blog

Noi aparitii si informatii din lumea topografiei.

Alianță cu firma de cercetare a vehiculelor autonome VSI Labs

SUNNYVALE, California, 26 martie 2021 — Trimble (NASDAQ: TRMB) a anunțat astăzi o alianță cu firma de cercetare a vehiculelor autonome VSI Labs. Trimble va servi ca furnizor de tehnologie de orientare și poziționare precisă GNSS pentru programul autovehiculului VSI. Alianța începe oficial la Destination ACM, un eveniment de conducere pe distanțe lungi care valorifică vehiculul de cercetare al VSI și continuă cu evenimente suplimentare pe tot parcursul anului 2021.

Colaborarea oferă posibilitatea de a prezenta tehnologia Trimble RTX® ca sursă de corecție de poziționare precisă de încredere pentru producătorii de automobile și furnizorii acestora. Împreună cu poziționarea inerțială a Trimble, Trimble RTX joacă un rol esențial în capacitatea vehiculului de a menține o disciplină de bandă precisă și fiabilă în timpul conducerii autonome.

Destinația ACM a fost lansată de la sediul central al VSI din Minneapolis în drum spre centrul de testare al Centrului American pentru Mobilitate (ACM) din sud-estul Michigan, unde va avea loc astăzi o zi de testare și demonstrație. Profesioniștii din industria auto și alți invitați invitați vor avea ocazia să experimenteze capabilitățile și performanțele vehiculului din prima mână. Un flux de vehicule live va fi difuzat și prin vizualizatorul de telemetrie VSI în timpul demonstrațiilor centrului de testare ACM: https://automated-drive.vsi-labs.com.

„Integrarea poziționării precise RTX a Trimble este un element cheie al tehnologiei VSI pentru sistemele avansate de asistență a conducătorului auto (ADAS) și aplicațiile autovehiculelor autonome (AV)”, a declarat Stephen Ruff, directorul general al Diviziei de vehicule autonome din cadrul Trimble. VSI Labs este un cercetător de frunte în cele mai bune tehnologii din clasă, esențiale pentru dezvoltarea autovehiculelor. „

Ideal pentru aplicații de condus rutier, corecțiile Trimble RTX funcționează pe o singură rețea globală. Driverele nu sunt supuse întreruperilor de acoperire care pot exista atunci când se bazează pe sisteme de poziționare locale – care necesită linie de vedere către o sursă de poziționare sau conexiuni radio / celulare / internet. Atunci când sunt prezente obstacole ocazionale, cum ar fi un pod, un tunel sau un canion adânc urban sau rural, Trimble își amplifică poziționarea precisă GNSS cu tehnologie inerțială pentru a menține poziționarea și orientarea continuă pe drum. Poziționarea GNSS inovatoare a Trimble este utilizată astăzi pe drum de un număr de OEM-uri auto și furnizori de nivel 1 pentru a îmbunătăți siguranța funcțională și performanța ADAS pentru vehiculele de pasageri. Consumatorii au înregistrat peste 7 milioane de mile folosind Trimble RTX pentru poziționarea la nivel de bandă până în prezent.

„VSI Labs este încântat să aibă tehnologia RTX Trimble la bord”, a declarat Phil Magney, fondator și președinte al VSI. „Capacitățile de poziționare Trimble ne permit să extindem cu adevărat cercetarea noastră aplicată privind siguranța și performanța soluțiilor de conducere autonome și ADAS.”

Tehnologia de poziționare Trimble GNSS va fi utilizată în vehiculul de cercetare VSI în timpul fiecărui eveniment trimestrial de destinație ACM, la Conferința mondială Drive din Silicon Valley din august, la VSI 2021 „Drive South”, precum și la alte evenimente din 2021.

Partajează articolul

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Alte articole recente

Urmărește-ne pe social media