Trimble TCU5

Controler pentru stațiile totale Trimble seria S. Preia controlul asupra modului în care lucrezi! Sistem de operare: Android 7.1.1. Dimensiunea ecranului: 12.7cm / 5.0 ". Software-ul nostru de teren dovedit, Trimble® AccessTM, asigură captarea rapidă a datelor în teren.

Descriere

Echipat cu cel mai recent Trimble Access 2020, unitatea de control TCU5 vă crește productivitatea, împreună cu noul suport pentru modul robot și noua stație de andocare pentru cea mai bună performanță.

 

Caracteristici cheie

  • Combină cel mai recent software de teren Trimble Access cu Stațiile totale Trimble
  • Conectivitate WiFi, suportă inclusiv Trimble Sync Manager
  • Sistem de operare Android
  • Ecran multi-touch de 5”
  • Portabilitate pentru facilitarea transferului de date la birou prin conectare la stația de andocare
  • Flexibilitate în teren pentru a fi o unitate de control integrată sau un colector de date pentru modul robot.

 

Software

Software-ul nostru de teren dovedit, Trimble® AccessTM, asigură captarea rapidă a datelor în teren.

Prelucrarea datelor este mai ușoară și mai rapidă folosind software-ul Trimble Business Center pentru a integra toate datele colectate geospațial.

 

Trimble Access

Conceput pentru a vă susține munca de zi cu zi, inclusiv măsurătorile topografice, trasările, punctele de control și multe altele; Trimble® AccessTM oferă o interfață familiară, ușor de utilizat, oferind o productivitate sporită și economisind bani.

 

Trimble Business Center

Trimble Business Center reunește toate datele într-un mediu desktop. Într-un singur pachet software puteți lucra eficient cu GNSS, stație totală, nivel, scanare, date terestre și aeriene. Trimble Business Center oferă flux de lucru pentru crearea hărților topografice, operațiuni de terasare, operațiuni de coridor, aducând mediul de teren la birou.

 

Calea spre upgrade

Ne străduim să avansăm continuu performanța stațiilor noastre totale din seria S cu instrumente precum noua unitate de control Trimble TCU5. Proiectata pentru a maximiza productivitatea în stațiile totale S5, S7, S9 și S9HP, TCU5 oferă fluxuri de lucru excepționale și flexibilitate.

O unitate de control pentru profesioniștii care doresc să facă upgrade la o unitate de control modernă sau de la o stație mecanică la un instrument automat de urmărire și focalizare.

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse similare