Trimble S9

Un sistem foarte performant construit pentru cele mai solicitante lucrări. Precizie unghiulară: 0,5” sau 1”. Tehnologie EDM: DR PLUS. Precizie EDM: 1 mm + 2 ppm (prismă) / 2 mm + 2 ppm (laser).

Descriere

Aveți posibilitatea să alegeți dintr-o mare varietate de unități de control Trimble pe cea care se potrivește cel mai bine proiectelor Dvs. Software-ul intuitiv de culegere al datelor vă oferă o multitudine de caracteristici menite să vă ajute. Fluxurile de lucru simplificate ajută echipele de topografi să colaboreze în proiecte comune contribuind astfel la realizarea mai rapidă a lucrărilor.

  • Precizie unghiulară de 0,5” sau 1”
  • EDM Trimble DR Plus sau DR HP pentru viteză, precizie și fiabilitate
  • Opțional tehnologia Trimble VISION și SureScan
  • Soluție completă teren-birou pentru înregistrarea și procesarea rapidă a datelor
  • Software Trimble 4D Control pentru gestionarea monitorizării
  • Opțional puteți  beneficia de serviciul Trimble Sentinel

 

Performanță

Stația totală Trimble S9 este construită pentru obținerea unor performanțe superioare. Capabilă să  abordeze cele mai sofisticate aplicații precum monitorizări sau măsurători în tuneluri este cea mai bună alegere pentru realizarea de lucrări unde aveți nevoie de o soluție optimă care să ofere viteză, precizie și fiabilitate. 

Trimble S9 este disponibil în configurații personalizate pentru a răspunde cerințelor proiectelor Dvs., aveți la dispoziție tehnologiile de ultimă generație  LongRange Finelock, VISION, SureScan sau Tracklight.

 

Soluții software performante atât pentru teren cât și pentru birou

Aveți  posibilitatea să alegeți dintr-o mare varietate de unități de control Trimble pe cea care se potrivește cel mai bine proiectelor Dvs. Software-ul intuitiv de culegerea datelor vă oferă o multitudine de caracteristici menite să vă ajute. Fluxurile de lucru simplificate ajută echipele de topografi să colaboreze în proiecte comune contribuind astfel la realizarea mai rapidă a lucrărilor. 

La birou, puteți avea încredere în software-ul Trimble Business Center pentru verificarea, prelucrarea și compensarea într-o singură soluție software a măsurătorilor realizate cu echipamentele optice și GNSS. Indiferent de tipurile instrumentelor Trimble pe care le utilizați, puteți avea încredere că software-ul Trimble Business Center vă va ajuta să generați produse de cea mai înaltă calitate.

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii