Trimble R10

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Conceput pentru a ajuta profesioniștii din domeniul măsurătorilor geodezice să lucreze mai eficient, Trimble R10 reprezintă următoarea generație de sisteme GNSS. Construit cu tehnologii de ultimă generație integrate într-un design elegant, acest sistem unic oferă topografilor o modalitate rapidă și eficientă de colectare a datelor, indiferent de condițiile de mediu.

Un nou nivel de productivitate – Trimble R10 este construit pentru lucrul cât mai eficient. Acesta încorporează tehnologii noi de la Trimble precum HD-GNSS, Trimble SurePointTM și Trimble xFillTM. Toate acestea sunt folosite pentru a oferi topografilor posibilitatea de a lucra mai rapid și mai precis, indiferent de mediul de lucru. Acesta folosește ca unitate de control Trimble TSC3.

Trimble HD-GNSS PROCESSING ENGINE – o nouă generație în domeniul tehnologiilor de poziționare. Această tehnologie uimitoare transcende tehnicile tradiționale inițializat/neinițializat pentru o apreciere mai exactă a estimărilor de eroare decât cea oferită momentan de către tehnologiile GNSS tradiționale (în special pentru mediile dificile).

Tehnologia Trimble Surepoint – aceasta este încorporată în Trimble R10 pentru a oferi timpi mai scurți de măsurare, acuratețe ridicată și mai mult control asupra calității măsurătorii.

  • Bula electronică

 

Sistemul Trimble R10 are încorporat o bulă electronică ce apare pe display-ul controller-ului. Cu aceasta, toate informațiile legate de măsurătoare sunt afișate într-un singur loc, iar utilizatorul este atenționat direct în controller dacă jalonul este sau nu în poziție verticală.

  • Măsurători rapide de precizie înaltă

 

Tehnologia Trimble SurePoint afișează bula electronică cu culoarea verde atunci când jalonul este drept, indicând clar faptul că se poate face o măsurătoare exactă. Sistemul monitorizează înclinarea jalonului în mod constant. Dacă un punct este măsurat cu jalonul înclinat mai mult decât eroarea prestabilită de către utilizator, soft-ul Trimble AccessTM atenționează utilizatorul și cere confirmarea adăugării sau ștergerii punctului. Funcția SurePoint monitorizează înclinația jalonului pentru a pregăti în mod automat măsurarea următorului punct.

 

Trimble 360 – Tehnologie pentru receptor

Cu ajutorul tehnologiei Trimble 360, R10 recepționează semnale de la toate constelațiile GNSS existente și planificate pentru viitor. Conține 2 chip-uri Trimble MaxwellTM  6 ce oferă 440 de canale GNSS.

 

Tehnologia xFILL

Cu aceasta, puteți continua măsurătorile fără întreruperi chiar și atunci când pierdeți legătura cu baza, rețeaua ROMPOS sau Trimble VRSTM.  Folosind o rețea mondială de stații de referință Trimble GNSS, Trimble xFill  „umple golurile” în mod automat în fluxul de corecții RTK sau VRS.

 

Design Ergonomic

Fiind cel mai mic și cel mai ușor receptor integrat din clasa lui, sistemul R10 are un design ergonomic pentru ca operatorii să lucreze cât mai ușor cu el. Este proiectat pentru a fi ușor de folosit și are centrul de greutate în mijlocul aparatului. Receptorul încorporează și un adaptor de eliberare rapidă pentru a fi demontat mai ușor de pe jalon. Acest adaptor oferă o legătură solidă și stabilă între jalon și receptor.

 

Soluție inteligentă

Specificațiile tehnice ale lui R10, obținute în baza a ani lungi de cercetare și dezvoltare, fac ca acest receptor să fie cel mai inteligent și performant sistem GNSS de pe piață.

  • Antena GNSS – detectează atât semnale GNSS cât și SBAS. Trimble StealthTM Ground Plane analizează semnalele multipath folosind rezistențe electronice pentru a respinge semnalele eronate.
  • Bateria de tip Li-Ion are un sistem îmbunătățit pentru gestionarea puterii, așadar oferă mai mult timp de operare. Cu un display LED integrat, utilizatorul poate verifica rapid starea bateriei.
  • Capabilități avansate de comunicare – Sistemul Trimble R10 folosește ultimele tehnologii de telefonie pentru a primi corectii VRS și pentru a se conecta la internet direct din teren. Puteți accesa Trimble Connected Community pentru a trimite sau a primi documente în timp ce sunteți plecat de la birou. Folosind WiFi vă puteți conecta la R10 folosind un laptop sau un smartphone, pentru a configura receptorul fără un controller Trimble.

 

Produsul poate fi folosit și cu unitățile de control Trimble CU și Trimble Rugged PC.

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii