Trimble S7

Stația totală Trimble S7 combină scanarea, fotogrammetria terestră și măsurătorile clasice într-o singură soluție tehnică. Acuratețe unghiulară: 1”, 2”, 3”, 5”. Tehnologie EDM: DR PLUS. Precizie EDM: 1 mm + 2 ppm (prismă) / 2 mm + 2 ppm (laser).

Descriere

Acum aveți nevoie de un singur instrument pe șantier pentru a realiza captura tuturor datelor necesare. Creați modele 3D, documentație vizuală georeferențiată de înaltă precizie a site-ului, nori de puncte și multe altele folosind Trimble S7, software-ul de culegere date Trimble Acces™ și software-ul de birou Trimble Business Center.

 • Măsurători topografice, fotogrammetrie și scanare 3D toate într-o soluție revoluționară
 • Tehnologia îmbunătățită Trimble VISION pentru controlul video în măsurătorile robotizate, documentarea pe fotografii și măsurători fotogrammetrice
 • Măsurări rapide, la distanțe mari cu ajutorul noului modul EDM Trimble DR Plus
 • Soluție completă teren – birou, pentru captura și procesarea rapidă a datelor
 • Integrarea perfectă cu receptoarele GNSS Trimble
 • Opțional puteți  beneficia de serviciul Trimble Sentinel

 

Controlere compatibile, software de birou și software de teren

Pentru operarea stației totale Trimble S7 puteți alege, dintr-o gamă variată oferită de producător, unitatea de control Trimble care se potrivește proiectelor Dvs. software-ul de culegere date Trimble Access este intuitiv și ușor de utilizat. Aveți posibilitatea să adăugați și alte aplicații pe platforma Trimble Access (Modulele Roads, Power Line, Pipelines, Mines, Monitoring, Tunnels sau Land Seismic). Toate acestea aplicații sunt create de firma Trimble din dorința de a oferi specialiștilor soluții tehnice ce asigura  fluxuri de lucru eficiente care vor duce la finalizarea mai rapidă a lucrărilor din teren.

 

Caracteristici:

Trimble S7 este o stație totală puternică, având toate caracteristicile și aplicațiile de care aveți nevoie pentru a maximiza eficiența lucrului în teren și la birou:

 • MagDrive, conceput pentru obținerea unei precizii excepționale și a unei viteze de lucru ridicate, reducerea uzurii aparatului printr-o mișcare lină și silențioasă.
 • FineLock, S7 detectează ținta fără a fi influențat de interferențele altor prisme aflate în proximitate. Cu FineLock este asigurată blocarea aparatului pe ținta vizată astfel erorile cauzate de aceste interferențe sunt eliminate.
 • SurePoint, asigură acuratețea punctării și a măsurătorilor prin corectarea activă a mișcărilor nedorite cauzate de  vânt, trepidații sau afundarea în teren a trepiedului.
 • Opțional tehnologie de localizare a instrumentului Trimble Sentinel.
 • Software de teren și birou pentru colectarea și procesarea rapidă a datelor, indiferent de echipamentul Trimble utilizat.
Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii