Trimble TSC7

Ecran mare. Potențial uriaș. Sistem de operare: Windows 10 Dimensiunea ecranului: 17,8 cm / 7,0". Reproiectat de la zero, unitatea de control Trimble® TSC7 împreuna cu software-ul Trimble Access™ field combină puterea unei tablete, a unui laptop și a unui design robust într-un singur dispozitiv. Aducând cele mai noi tehnologii din domeniu, această combinație puternică de hardware și software dezlănțuie un avantaj competitiv pentru modul în care lucrați in teren.

Descriere

Reproiectat de la zero, unitatea de control Trimble® TSC7 împreuna cu software-ul Trimble Access™ field combină puterea unei tablete, a unui laptop și a unui design robust într-un singur dispozitiv. Aducând cele mai noi tehnologii din domeniu, această combinație puternică de hardware și software dezlănțuie un avantaj competitiv pentru modul în care lucrați in teren.

 

Unitatea de control Trimble TSC7

Cu TSC7, nu doar ai capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu. O poți controla.

Vă prezentăm Trimble® TSC7, controler-ul robust și ergonomic care oferă puterea și flexibilitatea software-ului Microsoft® Windows® 10 Pro și Trimble Access™ pe un ecran tactil de 7”. Această combinație puternică dezlănțuie un potențial nelimitat pentru fluxul de lucru.

Ergonomic și robust, oferă puterea și flexibilitatea software-urilor Microsoft® Windows® 10 Pro și Trimble Access™ 2020 pe un ecran tactil de 7 inch. Această combinație puternică dezlănțuie potențialul nelimitat al fluxului de lucru Trimble.

 

Detalii

  • Unitatea de control Trimble® TSC7 combină puterea unei tablete sau a unui laptop și design-ul robust într-un singur dispozitiv. Împreună cu sistemul de operare Windows 10 Pro și cu software-ul de culegere date Trimble Access 2020, a cărui interfață a fost reconstruită pentru a fi mai intuitivă, oferă beneficiarului cele mai noi tehnologii din domeniu.
  • Datorită ecranului mare de 7 inch, puteți citi datele topografice mai ușor. Totodată, datorită integrării cu Trimble Sync ManagerTM, puteți sincroniza datele direct la birou.
  • Cele 2 camere foto vă ajută să fiți mai eficienți în teren. Camera de 8 MP din spatele dispozitivului vă permite colectarea de imagini clare, iar camera de 2MP din față vă permite o colaborare în timp real cu colegii din teren sau din birou.
  • Dispune de conectivitate modernă datorită modulelor GSM, LTE, Bluetooth și Wi-fi, ceea ce înseamnă că puteți comunica eficient din teren. TSC7 permite folosirea modulelor de tip EMPOWER ce pot fi schimbate în timpul lucrării pentru eficiență maximă, precum și modulul radio pentru conectarea la stațiile totale robotice.
Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii