Trimble S8

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Stația totală Trimble S8 înglobează toate caracteristicele inovatoare ale seriei S fiind dedicată în special lucrărilor de inginerie și monitorizare.

Aceasta poate fi folosită atât pentru lucrări tipice de topografie cât și pentru aplicații specializate, datorită diferitelor moduri în care poate fi configurată. Pentru măsurători curente puteți alege acuratețea pe unghi de 1” și modulul EDM pentru măsurători la mare distanță a Trimble DR Plus™.

Pentru măsurători sunt necesari doar câțiva pași datorită softului gândit pentru eficiență. Soft-ul Trimble Business Center vă oferă o gamă largă de unelte pentru procesarea și analizarea datelor. Împreună cu stația totală aveți cea mai cuprinzătoare soluție pentru lucrările tipice de măsurare disponibile pe piață. Control asistat video: Trimble VisionTM vă oferă posibilitatea de a vedea tot ceea ce “vede” și instrumentul fără a sta lângă aparat. Imaginile video sunt redate pe ecranul unității de control cu care puteți captura puncte cu prisma sau reflectorless. Verificări cu imagini: camera foto integrată poate atașa datele măsurate, poze făcute odată cu înregistrarea punctelor.

Trimble S8 poate fi controlat de 3 tipuri de Control Units: Trimble TSC3, Trimble Tablet Rugged PC sau Trimble CU Controller.

Cu tehnologia Trimble MagDrive™ stația totală se rotește pe o pernă magnetică așadar, aparatul este extrem de silențios și rapid. Totodată datorită eliminării frecării între componente, sistemul are o durabilitate crescută. SurePointTM asigură măsurători exacte prin corectarea automată a mișcărilor accidentale datorate vânturilor, deplasării trepiedului și a altor factori.

Pentru aplicațiile de precizie aveți nevoie de o combinație optimă între viteză, acuratețe și încredere. Puteți combina Trimble DR HP Precision EDM cu o acuratețe unghiulară la alegere și cu Trimble Vision sau LongRange FineLock. Software-ul Trimble Access™ este modular și poate fi adaptat pentru mai multe tipuri de lucrări (mine, tuneluri, monitorizare).

Cu tehnologia FineLockTM, stația detectează ținte automat fără interferențe din partea prismelor din zonă. Aceasta poate fi extinsă până la 2500m cu acuratețe de 1cm cu opțiunea Long-Range FineLock. Sistemul Autofocus™ asigură precizia vizelor, focusare automată în centrul prismei și la distanțe de peste 2500m. Sincronizarea datelor se realizează la 10Hz. Această caracteristică permite urmărirea țintelor în mișcare (prisme amplasate pe mașini, utilaje, etc.).

Pentru lucrările de monitorizare a fost creat sistemul Trimble 4D Control™. Urmărirea în timp a deplasărilor are inclus și un sistem de avertizare. Sistemul Trimble VISION™ permite transmisia imaginii capturată de camera video din instrument la unitatea de control aflată la operator. Selecția punctelor, cât și declanșarea efectivă a măsurătorii se realizează prin simpla atingere a ecranului unității de control.

 

Configurații Trimble S8:

configuratie trimble s8

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile