Trimble S3

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Trimble S3 este o stație totală cu servo, entry-level al seriei S și este disponibilă în două variante:

  1. Modelul dedicat măsurătorilor robotizate. Acesta are radio încorporat, unitatea de control Trimble TSC3 cu radio și programe de dirijare Trimble Survey Controller sau Trimble Access, în funcție de cerințele utilizatorului.
  2. Modelul Servo/Autolock. Echipamentul include instrumentul cu unitatea de control TCU și softul de culegere date Trimble Access. Stația este disponibilă și în opțiunile Servo sau AutoLock separate.

 

Sistemul servo MagDrive™ – mișcarea instrumentului se realizează pe perna magnetică, sistemul servo acționează silențios cu viteză de 86 grade pe secundă pe plan orizontal. Sistemul MultiTrack™ permite urmărirea oricărui tip de prisme.

Trimble S3 poate fi controlat de 3 tipuri de Control Units: Trimble TSC3, Trimble Tablet Rugged PC sau Trimble CU.

În stația totală este înglobat și cel mai performant ansamblul optic furnizat de Carl Zeiss. Optica instrumentului permite sistemelor de măsurare (laser și prin unde) să fie coaxiale, și rezultatele măsurătorilor foarte precise.

Bateriile Li-Ion asigură o funcționare îndelungată, iar forma cât și caracteristicele bateriei permit folosirea acestora și la alte tipuri de instrumente Trimble. Această caracteristică permite obținerea unor facilități și beneficii în cadrul unui birou topografic, care are în dotare mai multe tipuri de instrumente Trimble.

Echipamentul poate fi folosit și în măsurători integrate, fișierele, formatele de date fiind compatibile cu datele din receptoarele GPS, înregistrările putând fi efectuate simultan.

Stațiile totale Trimble S3 sunt disponibile în variantele de precizie 2″ si 5″.

 

Stații totale cu servo similare:

  • Trimble S6
  • Trimble S8
Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile