Trimble S6

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Prin caracteristicele unice Trimble S6 redefinește conceptul stațiilor totale. Trimble a realizat acest instrument prin înglobarea tuturor conceptelor tehnologice revoluționare pe baza unei experiențe de 50 ani.

Țintirea este mai rapidă și mai precisă; sistemul servo MagDrive rotește instrumentul 180° în 3 secunde oferind totodată control ultra-fin pentru a ținti cu precizie.

Sistemul SurePoint™ elimină erorile de colimatie și index folosind compensatorul activ, chiar și în condiții de vibrații puternice acesta permite menținerea axei de vizare în poziția dorită.

Sistemul MultiTrack™ permite urmărirea oricărui tip de prisme pe baza interferenței. În condiții unde nu este posibil, datorită suprafețelor reflectorizante, prisma este dotată cu un sistem de identificare care asigură o legatură permanentă cu instrumentul.

În stația totală Trimble S6 este înglobat și cel mai avansat sistem de comunicare a datelor, iar ansamblul optic de la Zeiss este de cea mai bună calitate. Sistemul de măsurare cu laser DR, permite măsurarea celor mai inaccesibile puncte aflate la distanță de 1300m. De asemenea sistemul poate măsura puncte perfect vertical dacă scoateți mânerul.

Instrumentul Trimble S6 poate fi componenta unui echipament de măsurători integrat I.S.Rover™. Datele culese cu Stația totală și GPS pot fi colectate simultan. Sistemul de căutare GeoLock™ localizează prisma în mai puțin de 3 secunde.

Stațiile totale pot fi controlate de 3 tipuri de Control Units: Trimble TSC3, Trimble Tablet Rugged PC sau Trimble CU Controller.

Bateria internă Li-Ion are o capacitate de până la 6 ore de operare continuă în modul robot. Sistemul de display va arata informații precise legate de descărcarea bateriei.

 

Este un instrument modular, poate fi upgradat cu sistem de urmărire a prismei (Autolock) sau cu modul radio pentru sistemul robot. Aceasta stație topo poate fi upgradată în concordanță cu dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

  • Trimble S6 Servo – acest model încorporează tehnologiile MagDrive, SurePoint și sistemul de măsurători DR. Poate fi făcut upgrade.
  • Trimble S6 Autolock – cu un update către acest sistem, primiți funcția de localizare automată și de a urmări țintele pasive. Cu AutoLock nu mai este nevoie să blocați și să deblocați fiecare țintă și focusarea telescopică. În urma acestui upgrade mulți clienți au dublat productivitatea pe teren.
  • Trimble S6 Robotic – pentru măsurători automatice, configurația robot va permite să desprindeți unitatea de control Trimble de pe instrument și să-l prindeți de suportul de pe tijă. Acest suport conține un radio integrat pe frecventa 2.4 GHz.

 

Puteți controla toate funcțiile Trimble S6 de pe tija în timp ce vă deplasați pe teren pentru a face măsurători. Deoarece nu mai trebuie să comunicați cu persoana de la stație vă puteți reduce timpul necesar măsurătorii. În acest fel un singur topograf poate să facă toate măsurătorile de unul singur.

 

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile