Trimble Tablet Rugged PC

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Trimble Tablet Rugged PC este o tableta calculator portabil pentru teren folosită pentru a controla GPS-ul sau Stația Totală, precum și pentru descărcărea măsurătorilor direct în teren.

Acum nu mai este nevoie să alegeți între portabilitatea  și rezistența unui controler și rezoluția, puterea și ecranul unui laptop deoarece Trimble Tablet PC este  un controlor care le face pe toate. Cu puterea soft-ului performant Trimble Access, plus modulele de comunicații WiFi, Bluetooth și GSM, acest sistem oferă flexibilitate totală.

Ecranul de 7 inch touchscreen permite vizualizarea de date, hărți și aplicații mult mai ușor, ea înlocuiește un calculator de birou, cu posibilitatea operării acestuia direct în teren.

Vizualizarea datelor direct în teren  îmbunătățește capacitatea de a face decizii corecte în timp real.

Trimble Tablet poate rula o gamă largă de aplicații de birou și de teren, deoarece funcționează cu sistemul de operare Microsoft Windows ® 7 Professional. Cu puterea și confortul de a rula software-ul de birou direct în teren, puteți verifica munca și livra produsul final clienților, fără a face un drum înapoi la birou.

Trimble Tablet oferă spațiu de stocare pentru aplicații intensive de date, și prin puterea de calcul  mult mai mare decât a altui controler din domeniu aduce servicii în timp real pe piață.

Sistemul este puternic din punct de vedere Hardware cu un procesor Dual-Core Intel Atom 1,6 GHz,  4 GB de memorie RAM și un Hard Disk de 128GB SSD memorie tip flash (fără componente mecanice pentru rezistența sporită la șocuri), WiFi, USB, Bluetooth® și un modul GSM 3.75G compatibil pe orice rețea.

Folosind modulul GPS încorporat în unitate, Trimble Tablet poate adăuga eticheta geografică fiecărei fotografii pentru a înregistra cu exactitate locația fiecărei imagini fără etape suplimentare.

Trimble Tablet este construit pentru orice loc de muncă în orice vreme. Acesta este conform standardului IP67 de rezistență la umiditate și șocuri și funcționează la temperaturi extreme între -30°C la +60°C. Rezistă, de asemenea, la câteva căderi de la 1,22 m pe o suprafață dură.

Ecranul este puternic iluminat astfel încât să puteți citi informații de pe acesta chiar și în condiții exterioare de luminozitate puternică.

Trimble Tablet este o îmbunătățire remarcabilă în cadrul soluțiilor de computerizare mobilă. Aceasta îmbunătățește fluxul de informații din cadrul lucrărilor de măsurare și construcții și micșorează numărul unităților periferice necesare proiectelor.

Acesta este construit atât pentru măsurarea integrată cât și pentru lucrări de GIS într-un mod mai eficient și flexibil.

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare