Trimble R750

Receptorul Trimble® R750 GNSS încorporează cea mai recentă tehnologie de poziționare de la Trimble, lider în industrie, împreună cu o suită completă de capabilități moderne de comunicații, într-un pachet robust, modular, care poate fi implementat oriunde. Caracteristicile utile, cum ar fi un modem 4G LTE integrat, ecranul frontal reversibil cu patru linii și încărcarea USB-C PD, fac din Trimble R750 un instrument puternic pentru o varietate de aplicații de topografie.

Descriere

Trimble R750 – Receptor GNSS modular, modern, scalabil, conectat.

 

Detalii

Receptorul Trimble® R750 GNSS încorporează cea mai recentă tehnologie de poziționare de la Trimble, lider în industrie, împreună cu o suită completă de capabilități moderne de comunicații, într-un pachet robust, modular, care poate fi implementat oriunde.

Caracteristicile utile, cum ar fi un modem 4G LTE integrat, ecranul frontal reversibil cu patru linii și încărcarea USB-C PD, fac din Trimble R750 un instrument puternic pentru o varietate de aplicații de topografie.

 

Cea mai recentă tehnologie de procesare Trimble GNSS, lider în industrie

  • Trimble Maxwell™ 7 GNSS ASIC – urmărește cele mai recente semnale de la toate constelațiile GNSS cu atenuare îmbunătățită a semnalelor multipath datorită tehnologiei EVEREST™ Plus, detecteză interferențele și oferă protecție împotriva semnalului GNSS fals.
  • Tehnologia Trimble ProPoint™ – utilizează toate constelații GNSS vizibile, cu rate mai mari de vizibilitate a sateliților, pentru a vă menține în funcțiune, cu o acoperire mai mare și o fiabilitate mai bună la stația de bază.
  • Trimble CenterPoint® RTX – oferă o precizie RTK ridicată oriunde în lume fără utilizarea unei stații de bază locale sau a unei rețele Trimble VRS™.
  • Tehnologia Trimble xFill® – folosește o rețea mondială de stații de referință Trimble GNSS și legături de date prin satelit pentru a completa fără probleme lacunele în fluxurile de conexiune RTK sau VRS.

 

Caracteristicile utile oferă un instrument puternic pentru mai multe aplicații de sondaj

  • Conectivitate – module integrate 2.4/5 GHz Wi-Fi, Bluetooth® și 4G LTE la nivel mondial.
  • Flexibilitate – înregistrați, transmiteți și primiți date folosind o varietate de formate și protocoale.
  • Durabilitate – Protecție IP67 la apă și praf, concepută pentru a supraviețui unei căderi de la 1,1 m pe o suprafață dură.
  • Display – afișaj avansat cu patru linii reversibil pe panoul frontal cu buton de pornire, Enter, Escape și taste de navigare pentru configurarea receptorului și monitorizarea statusului.
  • Port USB-C – port de transfer de date și comunicații USB cu suport pentru încărcarea USB-C PD (livrare a energiei) la birou, la fața locului sau în deplasare.
  • Cod QR – conexiune convenabilă la punctul de acces Wi-Fi încorporat prin smartphone sau tabletă.
Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse similare