Trimble T100

Bazează-te pe ea! Unitatea de control Trimble® T100 aduce avantajele puterii de calcul rapide și ale unui ecran mare pe teren. T100 este un dispozitiv puternic, robust, creat pentru munca de teren, cartografiere și colectarea de date GIS și, în același timp, acceptă aplicații desktop solicitante. Sistem de operare: Windows 10 Professional. Dimensiunea ecranului: 25,6 cm / 10,1".

Descriere

Unitatea de control Trimble® T100 aduce avantajele puterii de calcul rapide și ale unui ecran mare pe teren. T100 este un dispozitiv puternic, robust, creat pentru munca de teren, cartografiere și colectarea de date GIS și, în același timp, acceptă aplicații desktop solicitante.

 

Face fată tuturor provocărilor unei zile de lucru

Trimble® T100 este cea mai recentă unitate de control de înaltă performanță Trimble. Cu un design elegant, robust și un ecran tactil de 10” pe care îl puteți citi în orice condiții, T100 face față tuturor provocărilor unei zile de lucru. Pe jalon și nu numai, T100 este proiectat pentru a fi confortabil și portabil, permițându-vă să rămâneți mobil în timp ce lucrați, chiar și în cele mai lungi și mai solicitante zile din teren.

Indiferent dacă vă aflați adânc în pădure sau într-o intersecție aglomerată, T100 este instrumentul potrivit pentru ceea ce aveți de făcut. Livrarea sa putere de vârf în industrie și bateria internă mare, combinate cu capacități de încărcare rapidă, înseamnă o productivitate sporită și o perioadă de nefuncționare redusă. Un procesor intel® i5 puternic permite colectarea și prelucrarea rapidă a datelor și permite utilizatorilor să QA date în teren sau la birou.

Și nu lăsați profilul său subțire să vă păcălească, T100 este dotat cu caracteristici inteligente de design. Modulele EMPOWER extensibile, setările de performanță configurabile de utilizator și specificațiile impresionante de mediu IP-65 fac din acesta un instrument de neegalat pentru întreaga gamă de lucrări topografice și GIS.

 

Confortul unei baterii pe tot parcursul zilei – pentru o zi întreagă de lucru, în fiecare zi

  • Procesor Intel i5 rapid și puternic pentru colectarea și prelucrarea eficientă a datelor pentru a sprijini aplicațiile solicitante de pe teren și pentru a crea rezultate de înaltă calitate în teren sau la birou.
  • Ecran tactil mare de înaltă performanță de 10”, cu lizibilitate maximă fie în lumina soarelui, fie în condiții de lumină scăzută.
  • Experiență îmbunătățită de introducere a datelor pentru utilizator, inclusiv stylus Wacom EMR, butoane direcționale fizice și control tactil în orice condiții meteorologice.
  • Aplicațiile desktop complete ® Windows aduc biroul pe teren.
  • Durată lungă de viață a bateriei, oferind confortul funcționării pe teren pe tot parcursul zilei chiar și în medii dificile.
  • Design ergonomic subțire, cu caracteristici inteligente de design, proiectat pentru a fi confortabil și portabil, permițându-vă să rămâneți mobil în timp ce lucrați.
  • Suport pentru modulul EMPOWER EM120 de 2,4 GHz pentru conectivitate cu instrumente optice. Compatibilitatea cu modulele EMPOWER oferă extinderea funcționalității și flexibilității pentru configurațiile utilizatorilor.
Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse similare