Blog

Noi aparitii si informatii din lumea topografiei.

Trimble lanseaza modul GNSS pentru aplicatii autonome

02.06.2022

Trimble Autonomy a introdus Trimble BD9250, un modul receptor OEM GNSS cu frecvență duală care acceptă serviciile de corecție Trimble RTX.

Receptorul este conceput pentru a oferi o poziționare de înaltă precizie pentru o gamă de aplicații de volum mare, pregătite pentru autonomie, utilizate în industria agriculturii, construcțiilor, robotică și logistică din întreaga lume.

BD9250 este un receptor compact cu un factor de formă si pinout standarde de industrie, permițând integrarea și configurarea ușoară a sistemului. Echipat cu motorul avansat de poziționare Trimble ProPoint, BD9250 oferă o poziționare robustă și precisă.

Receptorul BD9250 este compatibil cu serviciile de corecție Trimble RTX sau cinematica în timp real (RTK) și acceptă toate constelațiile GNSS majore, inclusiv GPS, Galileo, GLONASS, BeiDou, QZSS și NavIC. Suportul pentru semnalul Indian NavIC S-Band este disponibil cu versiunea Trimble BD9250s.

Receptoarele permit integratorilor de sisteme să aleagă fie frecvența L2, fie L5 pentru a optimiza performanța semnalului și a maximiza numărul de măsurători disponibile pentru motorul GNSS.

„BD9250 oferă o precizie RTX la nivel de centimetrii fără a fi nevoie de o stație de bază”, a declarat Finlay Wood, director general, off-road, Trimble Autonomy. „Această placă GNSS OEM este ideală pentru aplicații cu autonomie de mare volum care necesită o poziționare precisă, fără a sacrifica acuratețea, disponibilitatea sau integritatea – permițând integratorilor să introducă sisteme pe piață mai rapid.”

Evaluarea modulelor Trimble BD9250 și BD9250s și abonamentul la serviciul de corecție Trimble RTX, sunt disponibile acum prin canalul de vânzări OEM GNSS al Trimble.

Sursa: Trimble introduces high-accuracy GNSS module for autonomous applications – GPS World : GPS World

Partajează articolul

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Alte articole recente

Urmărește-ne pe social media