Blog

Noi aparitii si informatii din lumea topografiei.

Gestionarea flotei

In data de 14 Martie 2012, Trimble a anuntat ca Multiband Corporation (NASDAQ:MBND), lider pe piata de servicii TV prin satelit in Statele Unite, va implementa Trimble GeoManager™ Fleet Management pentru a-si gestiona flota de vehicule. Multiband va beneficia de solutii integrate de monitorizare a vehiculelor si de programari automatizate pentru a mari eficienta, productivitatea si serviciul cu clientii.

„Folosind Trimble GeoManager, credem ca vom imbunatati serviciul cu clientii prin programarea orarului imbunatatita si printr-un timp de raspuns mai scurt.” a spus Bob Bofoed, vice presedinte a managementului fortei de munca pentru Multiband. „Alegem Trimble deoarece inovatia continua si investitia in solutiile de fleet management pot aduce imbunatatiri semnificative pentru productivitate. Acum, cu ajutorul monitorizarii integrate a vehiculelor, vom reusi sa imbunatatim serviciul cu clientii si sa reducem din costuri prin gestionarea usoara si eficienta a flotei noastre.

Multiband va instala sistemul TVG-660 de la trimble ce combina GPS cu tehnologie wireless pentru a oferi informatii precise de diagnoza si de locatie.

„GeoManager ofera corporatiei Multiband o platforma ce poate usor sa marseasca valoarea oferita clientilor sai, prin eficienta sporita si costuri operationale reduse” spune Mark Forrest, general manager al diviziei de flota Trimble. „ Dorim sa ajutam ca Multiband sa isi pastreze clientii  multumiti si costurile scazute.”

Partajează articolul

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Alte articole recente

Urmărește-ne pe social media