NavVis VLX 2

Descriere

Acest instrument poate capta date cu viteza ridicata, date ce pot fi ulterior partajate cu usurinta catre munca de birou

Transport facil datorita sistemului pliabil

Instrumentul poate fi pliat datorita balamalelor din dreptul umerilor și poate fi așezat într-o husă de protecție sau într-un rucsac. Un singur operator este suficient pentru transportul si configurarea aparatului.

NavVis VLX 2 poate fi transportat in siguranta in 2 moduri. Valiza de protecție pe roți, permite călătoriile cu avionul și trenul. Cand ajungem pe santier acesta poate fi transportat si intr-un rucsac compact și robust pentru deplasarea cu ușurință in zona de operare.

Georeferențiere

Fluxurile de lucru pentru scanarea laser și pentru lucrarile de topografie sunt eficiente. Este pe deplin compatibil cu instrumentele existente deja in teren și poate capta puncte de control într-un sistem de coordonate locale ale lucrărilor de pe teren, măsurate atât de stațiile totale, cât și de rover-ele GNSS. De asemenea, acceptă coordonate naționale și globale pentru înregistrarea geografică și procesarea precisă a seturilor de date.

Acoperire completă

Daca zona de operare permite un câmp vizual aproape neobstrucționat, NavVis VLX 2 oferă o acoperire completă atât a mediilor interioare cât și exterioare, astfel încât să puteți scana mai mult, la scară largă.

Precizie impresionantă

Tehnologia SLAM (Simultaneous Localization and Mapping) de inalta calitate incorporata in acest instrument, il plaseaza în propria sa clasă.

Nor de puncte cu zgomot (noise) redus

NavVis VLX 2 generează detalii mai clare și felii de nori de puncte mai subțiri pentru rezultate precise ale modelării și a rețelei.

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare