NavVis VLX 3

Descriere

Captează realitatea într-un mod extrem de detaliat și nemaiîntâlnit

Captați în mod cuprinzător mediul înconjurător cu ajutorul celor doi senzori LiDAR în combinație revoluționarul software SLAM, rezultă un nor de puncte de-o calitate nemaiîntâlnită la un dispozitiv portabil.

Cele patru camere poziționate deasupra dispozitivului captează imagini de înaltă rezoluție și claritate, în toate direcțiile, pentru a obține o panoramă 360°, toate acestea fără ca operatorul să apară în câmpul vizual.

Precizia întâlnește ergonomia

Un dispozitiv portabil care permite operatorilor să scaneze confortabil la viteza de mers pe jos. Designul orientat spre înainte permite scanarea țintită, cu ajutorul unui ecran încorporat pentru o vizualizare optimă a datelor colectate.

Vine complet echipat cu:

  1. Tampoane de prindere

  2. Tampoane pentru umăr

  3. Ecran încorporat

  4. Design orientat spre înainte

  5. Curea pentru sprijin

Feedback în timp real

Monitorizați progresul scanării, precum și traiectoria în timp real pentru a asigura o acoperire completă a zonei de interes pe măsură ce vă deplasați.

A close-up of a deviceDescription automatically generated

Georeferențierea

NavVis VLX 3 este complet compatibil cu instrumentele standard din domeniu și poate măsura puncte de control într-un sistem local de coordonate măsurat atât cu stații totale, cât și cu receptoare GNSS. De asemenea, suportă coordonatele naționale și globale pentru georeferențierea precisă și alinierea seturilor de date.

Design ergonomic 

Echipamentul are un design unic ce permite plierea datorită unor balamale pentru ca un singur operator să poată transporta și configura sistemul cu ușurință. 

Transport cu ușurință

NavVis VLX 3 permite mai multe metode de transport, deplasarea între șantiere fiind foarte facilă. Sistemul poate fi transportat într-o valiză de protecție, rezistentă, pe roți, care permite călătoria cu avionul sau cu trenul, iar rucsacul compact și robust permite deplasarea cu ușurință către obiectiv.

Acoperire completăA street light in front of a buildingDescription automatically generated

Cu un câmp vizual aproape neobstrucționat, NavVis VLX 3 oferă o acoperire cuprinzătoare atât a mediilor interioare, cât și a celor exterioare, astfel încât să permită scanarea la scară largă.

Precizie extraordinarăA building with a crosswalk and traffic lightDescription automatically generated

Pentru a obține o precizie care depășește standardele din industrie, NavVis VLX 3 dispune de tehnologie SLAM care generează un nivel unic de acuratețe.A white robot with black backgroundDescription automatically generated

 

A high angle view of a cityDescription automatically generated

Calitate excepțională a datelor

Păstrează detaliile originale

Reconstrucția suprafeței norului de puncte păstrează detaliile, eliminând în același timp zgomotul pentru o utilizare cât mai eficientă în desenele 2D și modelele 3D.

Textură extrem de realistă

Norul de puncte este foarte detaliat, genrând culori și texturi realiste.A room with pipes and machineryDescription automatically generated

 

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare