Bine ati venit la Giscad

GISCAD SRL este distribuitor unic de aparatura si servicii Trimble Survey in Romania. Firma a fost infiintata in 1996 cu sediul in Arad, iar domeniul principal de activitate este comercializarea de aparatura topografica, instrumente de masurare pentru constructii si pentru lucrari de infrastructura, marcile Trimble, Spectra Precision si Nikon. Pentru acestea oferim suport tehnic prin service-ul nostru autorizat si certificat de catre Trimble.

Trimble este o companie americana ce ofera solutii complete pentru aplicatiile ce necesita pozitionare de precizie inalta, in special GPS-uri pentru topografi. Acestea sunt renumite in intreaga lume pentru performanta excelenta si cresterea productivitatii prin modul rapid si eficient de colectare, gestionare si analiza a informatiilor complexe.

Prin activitatile firmei, incercam sa pastram standarde cat mai inalte, atat prin calitatea aparaturii cat si prin calitatea serviciilor. Comercializam statii totale, receptoare GNSS compatibile cu ROMPOS, aparatura pentru dirijarea automata a utilajelor, nivele digitale, optice si laser,  accesorii pentru acestea: trepiezi, prisme, baterii si altele.

Oferte speciale si reduceri

Completati acest formular pentru a afla ce aparatura, instrumente sau accesorii avem la preturi promotionale.

Oferte

Inchiriere aparatura topografica

Va rugam completati acest formular pentru a afla tarife si detalii legate de inchirierea de aparatura.

Inchiriere

Contacteaza-ne

Formular Inchiriere produse topografice

Contacteaza-ne

Formular Oferte speciale si reduceri

Abonare newsletter Giscad

* indicates required