You are here

Statie Totala Trimble SX10

Statie Totala - Aplicatie Volumetrie
Statie Totala - Aplicatie drumuri
Statie Totala SX10 - Aplicatie tunele
Statie Totala SX10 - Aplicatie tunele 2
Statie Totala SX10 - Aplicatie Topografie
Vedere lateral Statie Totala SX10
Front stanga Statie Totala SX10
Spate Statie Totala SX10
Statie Totala SX10 - Front dreapta

Statia totala cu scanare Trimble SX10 redefineste capacitatile echipamentelor de masurare obisnuite, oferind solutia cea mai inovatoare din lume pentru profesionistii din domeniul masuratorilor ingineresti si scanarii. Aceasta solutie inovatoare si versatila permite utilizatorilor sa colecteze orice combinatie de date de scanare 3D de inalta densitate, imagini imbunatatite cu tehnologia Trimble VISION ™ si masuratori de statii totale de inalta precizie, permitandu-va sa captati exact ceea ce aveti nevoie, economisind timp si bani pentru fiecare proiect.  

Masuratori pentru crearea As-Built-urilor

Obtinerea tuturor detaliilor santierului nu a fost niciodata mai usoara. Cu ajutorul combinatiei unice si instantanee obtinute cu Trimble SX10 de date de scanare dense si imagini de rezolutii multiple, puteti avea incredere ca veti obtine chiar si cele mai mici detalii pentru modelele dumneavoastra construite. Interoperabilitatea cu pachetele CAD asigura faptul ca datele pot fi utilizate rapid pentru dezvoltarea terenurilor, proiectarea arhitecturala, verificarea asistata sau modelarea BIM / VDC.

Masuratori pentru proiectarea utilitatilor

Indiferent daca va referiti la apa, canalizare, energie sau gaz, Trimble SX10 este gata sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra. Nici o alta statie totala nu ofera posibilitatea de a capta complet conditiile existente ale terenului, toate cu viteza si precizie pentru a se potrivi chiar si celor mai exigente proiecte. Adaugati imagini detaliate pentru a furniza situatia de ansamblu a santierului, imbunatatind astfel productivitatea echipelor de teren si de birou.

Criminalistica / Investigarea scenelor accidentelor

Micsorati timpul in care drumul este inchis reducand durata necesara pentru a capta dovezile de la fata locului. SX10 este singurul instrument cu toate capabilitatile de care aveti nevoie, combinand puterea unui scanner cu cea a unei statii totale si a unei camere panoramice cu zoom. Simplifica procedurile de pe teren si de la birou si reduce costul de investitie, cu o pregatire minima de software necesara pentru a permite echipelor de lucru sa furnizeze rapoarte de calitate.

Mine/Masuratori in cariere

Distanta mare de scanare a lui SX10 permite topografului de pe santier sa mentina o distanta sigura fata de utilaje in timp ce poate capta in siguranta date cu densitate ridicata .

Specificarea zonelor care urmeaza a fi scanate permite o colectare rapida si eficienta a datelor. Fluxul de lucru elimina necesitatea inregistrarii tintelor de scanare si ofera informatii instantanee ale timpului necesar scanarii acelei portiuni de interes.

Calibrarea / inspectia bazinelor

Cu capabilitati de scanare integrate intr-o statie totala, Trimble SX10 si Trimble RealWorks Advanced-Tank Edition, formeaza un instrument recunoscut pentru o performanta rapida la monitorizarea stocurilor de materiale. Cu SX10 vei obtine intotdeauna rezultatele dorite intr-un timp scurt, prin capacitatea de a combina scanarea de inalta densitate cu masuratorile clasice oferind un grad mai mare de siguranta.

Control dimensional

Combinati masuratorile traditionale de inalta precizie cu scanarea 3D pentru a oferi detalii vizuale si geometrice echipelor de ingineri. Trimble SX10 va asigura ca realizati cea mai inalta verificare a calitatii pentru clientii dumneavoastra cu o multitudine de date care ofera cea mai mare incredere. Nori de puncte de mare densitate sunt inregistrati pe forme complexe ce permit analiza pe o suprafata precisa si inspectia fluxului de lucru din care se creeaza obiectul si se poate face atribuirea GIS.

Trimble SX10 cu precizia de 1" este cea mai inovativa si performanta statie totala robot produsa de compania Trimble.

Datorita dotarii cu un numar mare de senzori de inregistrare a datelor din teren aceasta solutie tehnica este desosebit de utila specialistilor din inginerie, topografie, arhitectura, constructii etc.

Pe langa functiile clasice ale unei statii totale, aceasta solutie noua si versatila colecteaza date 3D cu o densitate ridicata folosind totodata imagistica caracterisitica Trimble VISION

In acest mod, lucrarile se desfasoara mai rapid si eficient, economisind resurse financiare la fiecare lucrare.

Sistemul foloseste o serie de tehnologii brevetate de catre Trimble cum ar fi MagDriveSure Point, ce reduc la minimum uzura fizica a aparaturii in timpul operarii si ofera precizie si viteza ridicata cu ajutorul optiunii Autolock.

Statia totala SX10 foloseste software-ul Trimble Access pentru controlul si colectarea datelor si Trimble Business Center pentru procesarea acestora.

  • Tehnologia Light 3DM face posibila scanarea pana la 600 m cu cea mai mica dimensiune a spotului din industrie - 14 mm la 100 m
  • Cu pana la 26,600 de puncte/secunda, aparatul realizeaza o scanare completa in doar 12 minute
  • Tehnologie Trimble VISION este imbunatatita prin adaugarea de 3 camere integrate pentru realizarea unor imagini de inalta rezolutie la distante mari
  • Precizie de 1,0 mm + 1,5 ppm in modul prisma si 2,0 mm + 1,5 ppm in modul DR

Galerie

Statie Totala - Aplicatie Volumetrie
Statie Totala - Aplicatie drumuri
Statie Totala SX10 - Aplicatie tunele
Statie Totala SX10 - Aplicatie tunele 2
Statie Totala SX10 - Aplicatie Topografie
Vedere lateral Statie Totala SX10
Front stanga Statie Totala SX10
Spate Statie Totala SX10
Statie Totala SX10 - Front dreapta

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required