Trimble V10 Imaging Rover

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Trimble V10 Imaging Rover cu tehnologia Trimble VISIONTM este un sistem integrat de camere ce capturează poze panoramice digitale de 360o pentru documentație vizuală și măsurători de mediu. Acesta poate fi folosit independent sau împreună cu Trimble VX Spatial Station, seria S de stații totale sau cu receptorul Trimble R10 GNSS.

 

CAPTURA RAPIDĂ A IMAGINILOR

Rover-ul vă permite să capturați imagini panoramice mari de 60MP prin apăsarea unui buton. În total sunt 12 camere foto calibrate din care 7 sunt pentru poza panoramică și 5 îndreptate spre pământ. Această configurație este destinată lucrărilor de fotogrammetrie, ideală pentru lucrările unde trebuie colectate caracteristicile obiectelor sau unde acestea sunt complexe sau dificil de colectat. Aveți un flux de lucru simplu folosind soft-ul de teren Trimble Access preinstalat pe unitatea de control Trimble Tablet.

Cu Trimble V10 puteți verifica vizual datele colectate cu ajutorul unității de control și să procesați datele ulterior la birou folosind software-ul Trimble Business Center pentru a crea linii, poligoane sau alte date de GIS, inginerie și topografie.

Aparatul dispune de moduri de procesare manuală sau automată pentru mai mult control asupra informațiilor colectate și procesate și pentru a îmbunătăți fluxul de lucru la birou. Sunt mai multe opțiuni de prelucrare a datelor în funcție de acuratețea cerută de proiect.

 

INTEGRARE CU SISTEMELE GNSS ȘI STAȚIILE TOTALE

Trimble V10 poate fi integrat foarte ușor cu receptorul Trimble R10 GNSS și cu stațiile totale Trimble robot S6, S8 și Trimble VX. Puteți asocia punctele măsurate cu pozele capturate și să generați seturi de date geospațiale foarte precise. Datele din stația totală sau receptorul GNSS sunt combinate cu Trimble V10 în mod automat cu ajutorul softului Trimble Access.

 

SISTEM REZISTENT

Aparatul este conform standardului de protecție IP54 și rezistă la căderi de până la 2m de pe jalon. Vârful jalonului absoarbe șocurile electrice și le reduce cu un factor de 4x. Cu acest instrument puteți lucra pe durata întregii zile datorită bateriilor hot-swap, chiar și în condiții dificile de lucru precum temperaturi, între -20C și + 40C, sau vibrații (cu ajutorul senzorilor interni).

Trimble V10 este o soluție geospațială fără precedent pentru orice tip de lucrări unde este necesară documentarea vizuală a proiectului în teren.

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare