Trimble T10

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Performanță înaltă. Putere de procesare în teren.

Trimble aduce prin tabletă Trimble® T10 avantajele puterii rapide de calcul în teren pe un ecran mare. Combinat cu capacități GNSS integrate, Trimble T10 este un dispozitiv puternic, robust, creat pentru a face măsurători pe teren și pentru colectarea de date GIS. În același timp, acceptă aplicațiile desktop solicitante pentru a oferi o soluție pe un singur dispozitiv pentru o prelucrare eficientă a datelor.

Conceput pentru a lucra toată ziua, chiar și în medii și condiții dificile, Trimble T10 permite profesioniștilor din domeniul măsurătorilor terestre și GIS o varietate de aplicații pentru colectarea și prelucrarea în mod eficient și fiabil a datelor pentru analiză și vizualizare pe un display semnificativ mai mare, utilizând ultima platforma Windows® 10.

Sprijinit pe sistemul de operare Windows 10, tableta funcționează bine cu orice aplicație modernă de care aveți nevoie pentru a va realiza și procesa sarcinile de teren fără a folosi un laptop portabil separat sau fără a va întoarce la sediu.

Spre deosebire de tabletele moderne pentru consumatori casnici, Trimble T10 este încadrat cu IP65 cu certificare militară de rezistență, va rezistă la condiții de mediu dificile.

Protejat împotriva ploii, noroiului, prafului, nisipului și temperaturilor extreme – precum și căderilor și șocurilor – datele dvs. colectate sunt sigure, indiferent de ceea ce întâlniți. În plus, acumulatorul cu durata lungă de viață va continuă să funcționeze toată ziua, astfel încât să va puteți termina treaba.

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare