Trimble Slate

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Unitatea de control Trimble Slate pentru receptorul Trimble R4 GNSS combină interfața prietenoasă și avantajele unui smartphone cu durabilitatea pentru care sunt renumite echipamentele Trimble. Datorită design-ulului sau compact, construcției ergonomice și afișajului care oferă lizibilitate superioară la lumina soarelui, dispozitivul este ușor de manipulat în cele mai solicitante condiții întâlnite în teren. Trimble Slate are instalat programul Trimble Access. Împreună cu receptorul Trimble R4 reprezintă soluția optimă pentru cerințele măsurătorilor GNSS zilnice.

Programul de culegere date Trimble Access este preinstalat în unitatea de control Trimble Slate și oferă numeroase opțiuni și aplicații practice utile în cadrul desfășurării măsurărilor/trasărilor în teren. În plus, companiile din domeniul măsurătorilor terestre, pot beneficia de posiblitatea de a personaliza și implementa în Trimble Access propriul flux de lucru în teren. Personalizarea se face prin programul Trimble Access SDK (Software Developer Kit) cu ajutorul căreia se pot crea comenzi noi sau aplicații specifice anumitor segmente de piață.

 

ACELAȘI DISPOZITIV FOLOSIT ATÂT CA TELEFON CÂT ȘI CA UNITATE DE CONTROL

Folosind Trimble Slate, operatorul dispune cu un singur dispozitiv de aplicațiile unui smartphone, de un minicomputer robust, de un telefon performant și de o unitate de control ergonomică. Pe lângă un flux de lucru optim pentru realizarea măsurătorilor terestre, Trimble Slate oferă capabilități avansate de comunicare:

  • Apelurile de voce, SMS-uri text
  • Transfer de date folosind conexiune Wi-Fi sau WWAN
  • Conexiune la rețele de stații permanente (inclusiv Trimble VRS) prin conexiune internet cu modem 3.75G integrat
  • Legătura directă cu receptorul Trimble R4 utilizând conexiune Bluetooth
  • Camera foto integrată de 8MP pentru o documentare suplimentară în teren cu imagini georeferențiate folosite ca atribute la punctele stocate
  • Navigare către puncte de coordonate cunoscute cu GPS-ul și busola integrate în unitatea de control
  • Apeluri vocale în timpul efectuării măsurătorilor

 

CARACTERISTICI TEHNICE:

Dispozitivul dispune de un procesor de 1GHz, memorie internă de 512 MB RAM pe care este instalat sistemul de operare Windows Embedded Handheld 6.5 Processional. Sistemul de operare are preinstalată suita Microsoft Office Mobile 2010 ce include Word, Excel, PowerPoint și Outlook.

Acesta are o greutate de 0,4 kg și un afișaj capacitiv de 4,3 inch protejat de tehnologia Corning Gorilla Glass. Unitatea de control rezistă la temperaturi extreme între -30o C și +60o C și la o cădere pe beton de la 1,22m.

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare