Trimble M1

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

În urma evenimentului InterGeo 2013, avem plăcerea de a introduce în portofoliul nostru o nouă stație totală mecanică, Trimble M1 DR. Aceasta beneficiază de fiabilitatea Trimble la un preț accesibil.

Dacă lucrați în medii solicitante, aveți nevoie de un echipament eficient și de încredere ce va lucra la fel de intens ca și dumneavoastră. Trimble M1 DR Total Station este un sistem compact, ușor și robust ușor de folosit la lucrările în teren.

 

Distanță, acuratețe și calitate de la Trimble

Sistemul este disponibil în variantele de 2” și 5” cu 1 sau 2 fețe și poate efectua măsurători de până la 3000 m cu o prisma sau până la 400 m pe suprafețe non-reflectorizante folosind funcția Direct Reflex (DR), iar sistemul optic este produs de firma Nikon.

EDM-ul stației totale Trimble M1 oferă precizie ridicată în ambele moduri de măsurători și puteți efectua măsurători într-un mod rapid și exact în mediile tipice de teren iar sistemul optic este produs de firma Nikon, renumită pentru echipamentele sale.

 

Software intuitiv și simplu

Trimble M1 este disponibil în varianta cu 1 fața sau 2 fețe în funcție de cerințele dumneavoastră. Utilizarea soft-ului de colectare a datelor nu necesită o experiență anterioară cu echipamentele Trimble iar timpul afectat învățării acestuia este foarte scurt. Afișajul este iluminat și ușor de citit în condiții de luminozitate scăzută. Pe tastatură găsiți 2 butoane programabile cu care vă puteți seta separat parametrii de măsurare pentru a comuta într-un mod rapid modul de operare.

 

Conectivitate Bluetooth cu unitatea de control

Fiecare stație totala Trimble M1 are inclusă în configurația standard modulul Bluetooth cu care va puteți conecta la unitățile de control externe precum Trimble TSC3, folosind software-ul Trimble Access. Măsurătorile pot fi salvate direct în unitatea de control.

 

Robust, ușor plin de funcționalități

Trimble M1 este relativ mic, rezistent și ușor de transportat în teren. Fiecare sistem vine cu 2 baterii reîncărcabile Li-On și încărcător pentru 2 baterii așadar îl puteți folosi toată ziua fără a fi nevoie să-l reîncărcați. Sistemul poate fi echipat cu sistem de centrare optic sau laser.

 

Alte stații totale mecanice:

  • Trimble M3
Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile