Trimble DiNi

Nivelele  digitale de precizie produse de firma Trimble oferă cele mai diverse opțiuni de măsurare în lucrările de nivelment; de la simpla determinare a cotelor pâna la monitorizarea și verificarea deformării construcțiilor. Acestea sunt proiectate astfel încât utilizarea să fie simplă și să ofere o  productivitate cât mai mare. Datorită tehnologiilor inovative și a unei interfețe utilizator simple și intuitive, timpul afectat învățării utilizării nivelelor digitale DiNi este redus la minim.

Descriere

Nivelele  digitale de precizie produse de firma Trimble oferă cele mai diverse opțiuni de măsurare în lucrările de nivelment; de la simpla determinare a cotelor pâna la monitorizarea și verificarea deformării construcțiilor.

Acestea sunt proiectate astfel încât utilizarea să fie simplă și să ofere o  productivitate cât mai mare. Datorită tehnologiilor inovative și a unei interfețe utilizator simple și intuitive, timpul afectat învățării utilizării nivelelor digitale DiNi este redus la minim.

Aceasta serie  cuprinde doua modele: DiNi12 (de mare precizie) și DiNi22 (utilizat în lucrările curente de nivelment).

Având posibilitatea de a înregistra măsurătorile în mai puțin de trei secunde, eficiența operării este considerabil îmbunătățită. În plus, modalitatea de citire și înregistrare în format digital a datelor elimina erorile de operare.

Meniul de operare a acestor nivele este structurat în așa fel încât folosirea să fie cât mai simplă. Un afișaj grafic mare și o tastatură alfanumerică cu 19 taste constituie combinația ideală pentru o operare rapidă.

 

Avantajele utilizării nivelelor digitale:

Uneori, datorită condițiilor dificile de lucru în teren citirile pe mira pot fi dificile. Folosind nivela digitala DiNi aceste inconveniente nu mai constituie o problemă întrucât este suficient că numai o porțiune de 30 cm din mira să fie “vizibilă” pentru a se efectua măsurătoarea.

Transferul datelor din teren la birou se face cu ușurință. Modelele DiNi12  înregistrează datele pe cartele PCMCIA iar nivela DiNi22 este dotată cu memorie internă din care transferul datelor se face prin cablu.

Măsurătorile de precizie înregistrate cu aceste nivele pot fi transferate într-o mare varietate de programe de proiectare inclusiv în toate pachetele de software Trimble.

Investind într-o nivelă digitala DiNi puteți fi sigur că ați optat pentru echipamentul care va ajuta să rezolvați în teren, rapid și precis, orice lucrare de nivelment.

Diferențe între nivela digitală și nivela electronică:

 

Nivela electronică:

  • Nu are tastatură
  • Nu se poate introduce număr de punct și codul aferent punctului măsurat
  • Nu se pot calcula drumuri de nivelment
  • Nu face calcule, doar măsurători care apoi se descarcă și calculele se fac manual
  • Nivela digitală are programe special dedicate pentru măsurarea/compensarea și generarea rapoartelor drumurilor de nivelment. În timpul efectuării drumurii de nivelment se pot face și vize suplimentare pentru trasare/măsurare puncte intermediare.

 

Nivela digitală:

  • Poate efectua mai multe măsurători pe un punct calculând media acestora
  • Permite efectuarea citirilor și calculelor aferente utilizând mira in poziție inversă
  • Se poate importa un fișier de puncte cu cotele aferente în vederea trasării acestora pe teren
  • Are senzor de temperatură măsurătorile fiind corectate automat în funcție de temperatura mediului ambiant
  • Are program specializat pentru  aplicațiile de trasare iar calculele sunt efectuate în mod automat
Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare