Trimble C5

Noua stație totală mecanică Trimble® C5 completează portofoliul de top al producătorului. Având funcții ce cresc productivitatea efectuarea lucrărilor în teren se realizează mai rapid, mai ușor și se finalizează într-un timp mai scurt. Asigură un mod de lucru precis și eficient. Acuratețea unghiulară: 1", 2", 3", 5". Acuratețea măsurării în prismă: 2 mm + 2 ppm Prism / 3 mm + 2 ppm DR. Distanța de măsurare: 5.000 m în prismă / DR 800 m.

Descriere

Rezistentă, durabilă și ușor de utilizat

Trimble C5 este o stație totală mecanică de încredere cu un design ergonomic ce permite utilizarea aparatului cu ușurința. Limitează apariția oboselii pe parcursul unei întregi zile de lucru chiar și în cele mai dure condiții de operare. Este utilizat pe tot globul într-o gama larga de proiecte în diverse condiții de exploatare. Trimble C5 reușește să colecteze rapid date exacte  eliminând astfel timpii morți.

 

Stația totală Trimble C5 permite configurarea ușoară răspunzând astfel așteptărilor operatorilor familiarizați în utilizarea echipamentelor Trimble. Autofocusul produs de Nikon permite stației C5 să focalizeze automat, rapid și precis distanța până la țintă asigurând totodată claritatea imaginii. Astfel utilizatorul trebuie doar să puncteze, să declanșeze măsurarea după care imediat poate trece la următoarea vizare și măsurare. Aceasta înseamnă că orice zi petrecută în teren poate fi extrem de productivă. Optica de calitate superioară produsă de firma Nikon asigură o vizibilitate clară chiar în condiții de lumină ambientală scăzută. Rezultatele sunt întotdeauna precise și reale, ceea ce asigură o productivitate mare la birou. Nu este nevoie să vă întoarceți pe teren pentru reluarea măsurătorilor întrucât obțineți rezultate corecte la prima vizită în teren.

 

Caracteristicile de care aveți nevoie pentru activitatea Dvs.

  • Autofocus care permite focalizarea precisă și rapidă
  • EDM puternic cu rază lungă de acțiune
  • Display color cu touchscreen pe ambele fețe ale aparatului
  • Localizarea aparatului cu ajutorul tehnologiei Trimble L2P
  • Compact, ușor, design robust
  • Instalat on-board software de culegere date Trimble Access 
  • Disponibile modele cu acuratețea de 2” și 5” ce operează la temperaturi scăzute

 

Extinde sezonul de măsurători

Pentru utilizatorii care lucrează in condiții de temperaturi scăzute sunt disponibile doua modele,  de 2″ și 5″, proiectate și construite pentru condiții de iarnă.

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii