Statia Totala Trimble SX10

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Stația totală cu scanare Trimble SX10 redefinește capacitățile echipamentelor de măsurare obișnuite, oferind soluția cea mai inovatoare din lume pentru profesioniștii din domeniul măsurătorilor inginerești și scanării. Această soluție inovatoare și versatilă permite utilizatorilor să colecteze orice combinație de date de scanare 3D de înaltă densitate, imagini îmbunatățite cu tehnologia Trimble VISION ™ și măsurători de stații totale de înaltă precizie, permițându-vă să captați exact ceea ce aveți nevoie, economisind timp și bani pentru fiecare proiect.

 

Măsurători pentru crearea As-Built-urilor
Obținerea tuturor detaliilor șantierului nu a fost niciodată mai ușoară. Cu ajutorul combinației unice și instantanee obținute cu Trimble SX10 de date de scanare dense și imagini de rezoluții multiple, puteți avea încredere că veți obține chiar și cele mai mici detalii pentru modelele construite. Interoperabilitatea cu pachetele CAD asigură faptul că datele pot fi utilizate rapid pentru dezvoltarea terenurilor, proiectarea arhitecturală, verificarea asistată sau modelarea BIM / VDC.

 

Măsurători pentru proiectarea utilităților
Indiferent dacă vă referiți la apa, canalizare, energie sau gaz, Trimble SX10 este gata să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Nici o altă stație totală nu oferă posibilitatea de a capta complet condițiile existente ale terenului, toate cu viteză și precizie pentru a se potrivi chiar și celor mai exigente proiecte. Adăugați imagini detaliate pentru a furniza situația de ansamblu a șantierului, îmbunătățind astfel productivitatea echipelor de teren și de birou.

 

Criminalistica / Investigarea scenelor accidentelor
Micșorați timpul în care drumul este închis reducând durata necesară pentru a capta dovezile de la fața locului. SX10 este singurul instrument cu toate capabilitățile de care aveți nevoie, combinând puterea unui scanner cu cea a unei stații totale și a unei camere panoramice cu zoom. Simplifică procedurile de pe teren și de la birou și reduce costul de investiție, cu o pregătire minimă de software necesară pentru a permite echipelor de lucru să furnizeze rapoarte de calitate.

 

Mine/Măsurători în cariere
Distanța mare de scanare a lui SX10 permite topografului de pe șantier să mențină o distanță sigură față de utilaje în timp ce poate capta în siguranță date cu densitate ridicată.

Specificarea zonelor care urmează a fi scanate permite o colectare rapidă și eficientă a datelor. Fluxul de lucru elimină necesitatea înregistrării țintelor de scanare și oferă informații instantanee ale timpului necesar scanării acelei porțiuni de interes.

 

Calibrarea / inspecția bazinelor
Cu capabilități de scanare integrate într-o stație totală, Trimble SX10 și Trimble RealWorks Advanced-Tank Edition, formează un instrument recunoscut pentru o performanța rapidă la monitorizarea stocurilor de materiale. Cu SX10 vei obține întotdeauna rezultatele dorite într-un timp scurt, prin capacitatea de a combina scanarea de înaltă densitate cu măsurătorile clasice oferind un grad mai mare de siguranță.

 

Control dimensional
Combinați măsurătorile tradiționale de înaltă precizie cu scanarea 3D pentru a oferi detalii vizuale și geometrice echipelor de ingineri. Trimble SX10 vă asigură că realizați cea mai înaltă verificare a calității pentru clienții dumneavoastră cu o multitudine de date care oferă cea mai mare încredere. Nori de puncte de mare densitate sunt înregistrați pe forme complexe ce permit analiza pe o suprafață precisă și inspecția fluxului de lucru din care se creează obiectul și se poate face atribuirea GIS.

Trimble SX10 cu precizia de 1″ este cea mai inovativă și performantă stație totală robot produsă de compania Trimble.

Datorită dotării cu un număr mare de senzori de înregistrare a datelor din teren aceasta soluție tehnică este deosebit de utilă specialiștilor din inginerie, topografie, arhitectura, construcții etc.

Pe lângă funcțiile clasice ale unei stații totale, această soluție nouă și versatilă colectează date 3D cu o densitate ridicată folosind totodată imagistica caracterisitică Trimble VISION.

În acest mod, lucrările se desfășoară mai rapid și eficient, economisind resurse financiare la fiecare lucrare.

Sistemul folosește o serie de tehnologii brevetate de către Trimble cum ar fi MagDrive, Sure Point, ce reduc la minimum uzura fizică a aparaturii în timpul operării și oferă precizie și viteză ridicată cu ajutorul opțiunii Autolock.

 

Stația totala SX10 folosește software-ul Trimble Access pentru controlul și colectarea datelor și Trimble Business Center pentru procesarea acestora.

  • Tehnologia Light 3DM face posibilă scanarea până la 600m cu cea mai mică dimensiune a spotului din industrie – 14 mm la 100 m
  • Cu până la 26,600 de puncte/secundă, aparatul realizează o scanare completă în doar 12 minute
  • Tehnologie Trimble VISION este îmbunătățită prin adăugarea de 3 camere integrate pentru realizarea unor imagini de înaltă rezoluție la distanțe mari
  • Precizie de 1,0 mm + 1,5 ppm in modul prisma și 2,0 mm + 1,5 ppm în modul DR
Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare