Spectra Precision LL 500

Precisă, stabilă și deosebit de fiabilă, Nivela Laser Spectra Precision LL 500 este un sistem ideal pentru măsurătorile de cotă efectuate în șantiere. Oferind siguranță în exploatare chiar și în cele mai grele condiții de lucru, astăzi tot mai mulți constructori din lume utilizează nivelele laser. Spectra Precision pentru creșterea productivității și a profitabilității.

Descriere

Precisă, stabilă și deosebit de fiabilă, Nivela Laser Spectra Precision LL 500 este un sistem ideal pentru măsurătorile de cotă efectuate în șantiere.

Oferind siguranță în exploatare chiar și în cele mai grele condiții de lucru, astăzi tot mai mulți constructori din lume utilizează nivelele laser. Spectra Precision pentru creșterea productivității și a profitabilității.

După calare, Nivela LL500 transmite continuu o raza laser ce definește planul de referință și acoperă o zonă de lucru de până la 500m (diametrul). Această nivelă se poate utiliza de către un singur operator în toate tipurile de aplicații.

Instrumentul se amplasează oriunde este necesar în zona de lucru. După inițializare aparatul emite raza laser ce se rotește în plan orizontal și poate fi recepționată de unul sau mai multe receptoare laser montate pe utilaje (buldozere, gredere, etc), pe jaloane sau manipulate direct de către operator.

 

Receptorul HR500

Receptorul Spectra Precision HR500 este conceput pentru a fi utilizat în principal împreună cu emițătorul LL500. Poate fi manipulat direct de către operator sau se poate monta pe un jalon. HR500 este impermeabil la acțiunea apei, are carcasă din magneziu, prezintă o greutate redusă și rezistă la șocuri provocate de căderea liberă pe o suprafață dură de la înălțimea de 3 metri. Led-urile de control sunt vizibile de la distante mari.

 

Receptorul CR600

Un alt tip de receptor laser este Spectra Precision CR600. În plus, față de HR500, acesta se poate monta și pe utilajele folosite în domeniul construcțiilor (buldozere, gredere si excavatoare).

Deschiderea unghiului de recepție a razei laser este 270 grade. Acest receptor oferă o precizie ridicată, eficientă și siguranța în determinarea diferențelor de nivel.

Informațiile afișate de receptorul CR600 sunt transmise în cabina utilajului.

 

Beneficiile utilizării sistemului LL500:

  • Rezultatele măsurătorilor au precizie ridicată.
  • Timpul afectat măsurării unui punct este redus și astfel se poate îndesi rețeaua de puncte măsurate pentru obținerea unui model digital cât mai fidel.
  • Aparatul este dotat cu sistem de avertizare pentru decalare și astfel se elimină posibilitatea de efectuare a unor măsurători eronate.
  • Spotul laser este vizibil iar localizarea planului de referință se face rapid și cu ușurință.
Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare