Scanner Trimble TX5

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Trimble TX5 este un scanner de tip laser foarte rapid, construit pe baza scannerului ce poate fi folosit pentru măsurători detaliate și documentații. Acesta folosește tehnologie laser pentru a produce imagini 3 dimensionale a mediilor și geometriilor complexe, în doar câteva minute.

  • Eficient: are o rază de până la 120 m, senzorul de nivel, dimensiunea mică a unității și ușurința de a-l folosi vă poate economisi 50% din timpul de scanare și procesare comparativ cu laserele convențional.
  • Precis și rapid: TX5 crează copii virtuale precise cu acuratețe milimetrică la o viteză incredibilă de 976.000 de puncte măsurate per secunde.
  • Economic: prețul pentru TX5 este revoluționar în sine. Nici un scanner 3D nu a fost atât de ieftin până acum.
  • Revoluționar și simplu: unitatea are un concept intuitiv al controlului, display tactil, acesta este la fel de ușor de folosit ca un aparat foto.

 

Scanare rapidă cu camera foto color integrată
Scanner-ul laser Trimble TX5 este capabil să măsoare la viteze de până la 976.000 pct/sec cu o rază de până la 120m. Sistemul include de asemenea și o cameră foto integrată de 70 megapixeli fără parallax-free color overlay. Rezultatul final sunt imagini 3D foto-realiste compuse din milioane de măsurători. Aceasta oferă utilizatorilor o soluție excelentă pentru documentarea condițiilor existente de BIM, deformații arhitecturale sau structurale, fabrici, investigații de accidente și alte aplicații unde detaliul și culoarea sunt necesare.

 

Mobilitate
Trimble TX5 este cel mai mic și cel mai ușor scanner la ora actuală. Are o dimensiune de 240 mm x 200 mm x 100 mm și o masă de 5 kg. Este ușor de manevrat și poziționat în medii complexe. Cutia de transport este construită astfel încât să ofere un mod ușor și convenabil de a transporta aparatul. Scanner-ul dispune de o baterie Li-Ion ce oferă 5 ore de lucru încontinuu fără a o încărca. Aparatul are și opțiunea de a fi folosit prin rețea wireless, pentru a putea fi accesată din birou în cazul proiectelor de monitorizare.

 

Ușor de folosit
Aparatul are încorporat un ecran tactil ce este ușor de folosit cu comenzi intuitive. Pașii necesari configurării parametrilor de scanare și gestionarea scanării sunt puțini și ușor de învățat.

 

Senzori automați
TX5 oferă senzori automatizați ce asistă la înregistrarea scanării și reduce numărul de ținte necesare în teren. Sistemul are și un compas electronic ce asociază datele direcționale către scanările dumneavoastră și un compensator pe 2 axe pentru a integra în fiecare scanare informații despre nivel. Cu ajutorul altimetrului integrat puteți gestiona mai ușor scanările diferențiale ( ex. diferite etaje într-o clădire).

 

Gestionarea datelor
Datele din TX5 sunt stocate într-un card SD cu care puteți transfera ușor proiectul în calculator. Datele sunt procesate cu software-ul SCENE și pot fi importate ușor în programul Trimble RealWorks pentru postprocesare. Datele pot fi transferate și către aplicații CAD 3D.

 

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare