Nivela Laser Dirijare Utilaje Spectra Seria 700

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Seria GL700 de nivele laser sunt cele mai performante din lume, fiind folosite în construcții și în mod special împreună cu sistemele de dirijare automată ale companiei Trimble.

Puteți alege de la cele economice, pe o singură pantă, până la cele mai avansate pe două pante. Ele oferă o precizie foarte mare, transformându-se rapid în productivitate. Aliniamentele complexe sunt automate și foarte ușor de executat. Cu ajutorul telecomenzii, este nevoie doar de o persoană pentru a seta sau opera aparatul. De asemena, acesta poate fi controlat direct din cabina utilajului, atunci când este necesar.

 

Puteți alege dintre trei modele, după cum urmează:

 

GL742 Steep Grade Laser

Nivela Spectra Precision® Laser GL742 are posibilitatea de înclinare pe axa Y de până la 110%. Este folosită în special la terasamente și baraje.

 

GL722 Dual Grade Laser

Foarte ușor de folosit, cu panta pe axa Y de până la 25/% și cu precizie pe o distanță de până la 900 de metri, GL 722 este ideală pentru lucrări de construcții, cel mai des fiind folosită la sistemele de dirijare automată Trimble.

 

GL710 Single Grade Laser

Este nivela din seria GL700 pe o singură pantă (până la 25%) și este folosită în general la pregătirea terenului, șanțuri sau canalizări.

 

Fiecare din nivelele prezentate are un receptor laser:

 

Spectra Precision Laser HL700 Laserometer

Receptorul laser Spectra Precision HL 700, cu o nouă tehnologie de măsurare și locare a razei laser este ideal pentru folosire împreună cu seria GL700. HL700 are un cititor digital de elevație, care afișează distanța necesară până la nivelul dorit, permițând verificări de elevație rapide. Cu un captator laser larg (127mm), preluarea razei laser se face mult mai repede.

Un senzor anti-fascicul oprește diversele lumini ce pot apărea de pe șantier, fiind mai ușor în a recunoaște raza laser dorită.

Are un înveliș protector solid, rezistând la căderi pe beton de până la 3 metri.

 

Spectra Precision Laser CR600 Receiver

Alt receptor folosit cu seria GL700 este Spectra Precision Laser CR600. El se poate folosi atât pe o mira sau direct în mână, cât și montat pe montat pe un utilaj mai mic, pentru control vizual.

Cu o recepție de 270 de grade, se poate instala pe buldoexcavatoare sau excavatoare mici.

De asemenea foarte rezistent, el este folosit în special în lucrările de terasamente, împreună cu sistemele de dirijare automată Trimble GCS.

 

Applicații:

  • Lucrări de construcții
  • Pregătire de teren
  • Șanțuri
  • Canalizări
  • Lucrări de terasamente
  • Sisteme de dirijare automată
Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare