Nivela Laser Dirijare Utilaje Spectra Seria 400

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Seria GL400 conține 2 nivele laser: GL412 (pe o panta) și GL422 (pe 2 pante). Sunt nivele cu calare automată care pot lucra în 3 moduri: în plan orizontal, cu panta sau aliniament vertical. Ambele conțin o telecomandă cu display LCD, care are control total asupra nivelei, putând fi folosită de către operatorul utilajului de pe șantier, din propria cabină. Aveți posibilitatea schimbării pantei, telecomanda acționând ca și keypad-ul nivelei.

Seria GL400 are compensator încorporat de temperatură și panta pentru lucrări în medii dificile. De asemenea, raza laser poate fi blocată pe una, două sau 3 laturi ale nivelei. Acest lucru elimină interferențele, păstrând raza laser în suprafața de lucru dorită.

GL422 are, în plus, 2 caracteristici: așa numitul mod de “punctare”, folosit la montarea conductelor și determinarea diferențelor de nivel între două puncte cunoscute. Ele folosesc în general două receptoare laser, HL700 și CR600, având o rază de acțiune de 400 de metri. Cu o autonomie de aproximativ 55 de ore, nivelele GL400 sunt foarte robuste și rezistente la condiții dificile de atmosferă.

Poate fi folosit în sistemele de ghidare automată a utilajelor.

Spectra Precision Laser HL700 Laserometer.

Receptorul laser Spectra Precision HL 700, cu o nouă tehnologie de măsurare și locare a razei laser este ideal pentru folosire împreună cu seria GL400. HL700 are un cititor digital de elevație, care afișează distanța necesară până la nivelul dorit, permițând verificări de elevație rapide. Cu un captator laser larg (127mm), preluarea razei laser se face mult mai repede.

Un senzor anti-fascicul oprește diversele lumini ce pot apărea de pe șantier, facilitând recunoașterea razei laser dorită. Are un înveliș protector solid, rezistent la căderi pe beton de până la 3 metri.

 

Spectra Precision Laser CR600 Receiver

Alt receptor folosit cu seria GL400 este Spectra Precision Laser CR600. El se poate folosi pe o miră, în mână, sau montat pe un utilaj mai mic, pentru control vizual. Cu o raza de 270 de grade, se poate instala pe buldoexcavatoare sau excavatoare mici. De asemenea foarte rezistent, acesta este folosit în special în lucrările de terasamente, împreună cu sistemele de dirijare automată Trimble GCS.

 

Aplicatii:

  • nivelarea diferitelor forme de turnare în beton
  • alinierea în plan orizontal și vertical în construcții
  • nivelare și excavare ( sisteme GCS )
  • lucrări cu pante pronunțate
  • locuri de parcare, rampe, drenaje
Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare