Nivela Laser De Exterior Spectra UL633

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Spectra Precision UL633 este prima nivelă laser de construcții ce permite control total automat pentru toate cele 3 axe (x,y,z). Controlul pe axa Z se realizează cu ajutorul unei noi tehnologii “fascicul evantai” (fan beam), în timp ce controlul pe axele X și Y se realizează cu ajutorul unei conexiuni radio duală.

Laserul universal asigură aliniamente automate precise pe axe, pentru 2 puncte la alegere fără a poziționa receptoarele la 90 grade pe verticală. Din moment ce UL633 poate funcționa cu 2 receptoare simultan, operatorii pot măsura o elevație necunoscută automat între 2 puncte (în modul Grade Match).

În locațiile unde sunt necesare stabilitate și acuratețe maximă (aeroporturi, piste) elevațiile pot fi fixate folosind modul automat Dual Axis PlaneLock (blocarea în plan a 2 axe). Acesta elimină posibilele erori cauzate de vibrații sau schimbare de temperatură.

UL633 este de asemenea primul laser al cărui plumb beam poate fi detectat de noul SpotFinder SF 601. Nivela poate alinea această rază automat la SpotFinder pentru lucrări de montat țevi  sau la șanțuri. Măsurătoarea unei elevații noi prin o țeavă sau șanț existent poate fi făcută automată în modul SpotMatch. Nivela împreună cu SpotFinder oferă versatilitate sporită pentru planurile de 90 grade precum plăcile de beton sau pereți interiori.

Acest aparat include telecomanda cu display grafic luminat RC603, cu toate funcțiile incluse și funcționează prin radio și infraroșu. Operatorii pot lucra cu telecomanda la până 100m depăratare de laser, din cabina utilajului sau prin țevi.

Datorită design-ului rezistent, UL633 rezistă la o cădere de până la 1m de beton. De asemenea aparatul este conform standardului IP67 rezistent la umezeală și praf pentru a putea fi folosit în construcții.

 

Caracteristici:

  • Nivelare electronică automată ce oferă orientare rapidă și ușoară în plan orizontal și vertical
  • Rază de nivelare mare între -25% și +25%
  • Reglare rapidă cu telecomandă radio/infraroșu pentru control orizontal, vertical și de nivel
  • Filtru electronic de nivelare ce elimină vibrațiile tipice trepiezilor înalți, vânturi puternice și situri cu vibrații ridicate
  • Elimină nevoia de remăsurare datorită compensării automate pentru temperatură
  • Aliniament automat pe două axe și două puncte diferite fără a poziționa receptorul la 90 grade perpendicular
  • Spot Search folosește Spot Finder SF601 pentru a găsi manual centrul razei plumb
  • Robust, rezistă la o cădere de la 1m pe beton
  • Modul mască elimina interferențele altor echipaje de pe șantier
  • Diferite viteze de rotație (ce pot fi ajustate în continuu) plus Modul Scanare oferă valoare adițională și asigură cerințele pentru lucrări de interior

 

Acesta nivelă este potrivită pentru orice aplicație și lucrează rapid, ușor și cu precizie.

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare