Nivela laser de exterior Spectra LL300

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

Descriere

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Destinata utilizarii pe santierele de constructii, Spectra Precision LL300 fabricata de Trimble este o nivela laser foarte robusta. Se poate utiliza in diverse aplicatii din domeniul constructiilor. Chiar si in conditiile grele de santier nivela LL300 asigura precizia necesara finalizarii lucrarilor eficient si rapid.

Un numar tot mai mare de companii din intreaga lume folosesc in prezent nivele laser Spectra Precision pentru cresterea productivitatii in activitatile de santier.

Fiabilitatea si precizia acestor instrumente au facut ca aparatura laser produsa de Spectra Precision sa devina un standard in lucrarile de constructii.

Este bine cunoscut faptul ca firmele ce lucreaza in acest domeniu doresc sa achizitioneze produse fiabile care sa asigure precizie maxima. Nivela laser LL300 ofera beneficiarilor aceste caracteristici si in plus aceasta poate fi utilizata in conditii extreme datorita protectiei superioare impotriva socurilor si umiditatii. Nivela Spectra Precision LL300 rezista socurilor provocate de caderile libere de la inaltimea de 1m si a rasturnarilor de pe trepied de la o inaltime de 1.5 m.

Durabilitatea si protectia impotriva umiditatii si impuritatilor reduc considerabil timpul si costurile de intretinere pe toata durata de utilizare a produsului. Sistemul de calare automata si optiunea de accesare a comenzilor de la distanta prin telecomanda RC601 ofera o precizie ridicata precum si un mod de utilizare cat se poate de simplu. Odata ce instrumentul este pornit acesta se caleaza automat astfel initializarea este simpla si rapida. Comenzile de pe telecomanda permit setarea planului de rotire a razei laser pe o axa asigurand totodata autocalarea automata pe cea de-a doua axa a instrumentului.

 

Alegerea receptorului

Achizitionand receptorul corespunzator, puteti obtine performante maxime folosind nivela LL300. Astfel in functie de aplicatie puteti cumpara unul dintre cele doua receptorele: HR300 respectiv CR600.

 

Receptorul Spectra Precision HR300

Receptorul HR300 este destinat in special aplicatiilor de determinare/verificare a cotelor. Acesta poate fi manipulat direct de catre operator sau se poate monta pe jalon. Receptorul este caracterizat de durabilitate ridicata si greutate redusa datorita carcasei din material compozit. HR300 are afisaj LCD si Led-uri de control.

 

Receptorul Spectra Precision CR600

Durabil, usor de folosit si precis (7 nivele de precizie) receptorul CR 600 este ideal pentru lucrarile de determinare/verificare a cotelor pe distante mari precum si pentru aplicatiile in care se utilizeaza echipamentele de dirijare a utilajelor.

 

Led-urile de control sunt vizibile de la distante mari iar deschiderea unghiului de receptionare a razei laser este 270 grade:

  • Determinarea/verificarea cotelor in santiere
  • Excavari
  • Stabilirea rampelor/pantelor
  • Instalarea cofrajelor
  • Nivelarea betonului la turnare
  • Marcarea cotelor de referinta

 

Cere ofertă

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere demo

Hidden
In functie de disponibilitate, se pot face prezentari de tip video-call
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie foto

Accesorii

Produse compatibile

Produse similare