Trimble Outdoors

Trimble a lansat aplicatia Trimble Outdoors® MyTopo Maps pentru Kindle Fire si tabletele cu sistemul de operare Android. Cu aceasta puteti vizualiza harti topografice detaliate si va puteti planifica mai usor  urmatoarea aventura in natura.

Aplicatia ofera acces la peste 68,000 harti topografice din SUA si Canada, impreuna cu poze din avion, pe strazi si harti hibride. Aplicatia a fost construita special pentru tablete si utilizatorii pot planifica rute turistice marcand pe tableta punctele ce vor sa le viziteze. Sunt mai mult de 10 milioane de locatii si se pot salva harti pentru a fi flosite in modul offline (pentru zonele fara acoperire sau WiFi). Aceasta este ideala pentru drumetii, vanatori si in general pentru persoanele carora le plac activitatile de exterior.

Planurile pot fi salvate in Trimble Outdoors Trip Cloud ( norul de date Trimble) asadar utilizatorii le pot accesa de pe orice dispozitiv.

Aplicatia este disponibila atat in varianta gratuita cat si Pro (platita) si o puteti gasi in magazinul virtual Apple App Store, in Google Play si in magazinul virtual de la Amazon (pentru sistemele de operare Android).  Pentru mai multe detalii vizitati acest link: http://www.trimbleoutdoors.com/Products/TrimbleOutdoorsMyTopoMaps

Abonare newsletter Giscad

* indicates required