Termeni si conditii de utilizare

I. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor interactiunilor cu GISCAD SRL prin intermediul site-ului ww.giscad.ro catre Utilizator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Utilizator – persoana fizica sau juridica, sau alta entitate juridica ce interactioneaza cu firma SC GISCAD SRL prin intermediul site-ului giscad.ro

Furnizor – SC GISCAD SRL, cu sediul in Arad, strada I.C. Bratianu nr. 19,  Registrul Comertului: J02/887/2010, CIF RO27810920.

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu prezentate pe website sau telefonic, furnizate de catre Furnizor, Utilizatorului.

Formularul de contact: - solicitarile de informatii introduse prin intermediul formularelor Contact, Cere oferta, Cere o oferta

Drepturi de proprietate intelectuala: toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor

 

II. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1 Prin trimiterea unei solicitari electronice pe site-ul www.giscad.ro sau telefonic la sediu, Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Furnizorul isi deruleaza operatiunile.

2.2 O solicitare prin intermediul Formularul de contact nu creeaza nici o obligatie legala sau contractuala. Formularul de contact este o solicitare de informare.

 

III. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

3.1 Utilizatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Furnizor.

 

IV. CONFIDENTIALITATE

4.1. SC GISCAD SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

4.2 Mesajele Giscad.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de GISCAD SRL. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

4.3 Informatiile de orice natura furnizate de catre Utilizator Furnizorului, vor ramane in proprietatea Furnizorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Furnizorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

4.4 Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Utilizator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Furnizorului.

4.5 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Furnizorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Furnizorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.Giscad.ro, GISCAD SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

4.6 Prin inscrierea in baza de date giscad.ro, Utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti: furnizori de servicii de expediere, furnizori servicii de newsletter. 

4.7 Totodata, prin trimiterea de solictiari prin intermediul formularului de contact este facilitata de modulul Mollom, al carui politica de confidentialitate poate fi vizualizata la urmatorul link https://www.mollom.com/web-service-privacy-policy. 

 

Abonare newsletter Giscad

* indicates required