Despre Trimble

Trimble este lider mondial in domeniul solutiilor de pozitionare, ce maximizeaza productivitatea si maresc profitabilitatea.

Desi este renumit pentru tehnologia GPS, Trimble integreaza o gama larga de tehnologii pentru pozitionare, inclusiv laser, optica cu tehnologii intertiale cu aplicatii software, comunicatii wireless si servicii ce acopera solutii comerciale complete. Solutiile integrate permit clientilor sa adune, gestioneze si sa analizeze informatie complexa, mai usor si mai rapid, asadar marind eficienta si profitabilitatea clientilor.

Produsele Trimble sunt folosite in peste 100 de tari, avand centre in peste 21 dintre ele care impreuna cu o reteaua de distributie si dealeri, ajuta clientii sa-si imbunatateasca performantele.

De peste 30 ani, Trimble a creat produse de pozitionare unice, ce ajuta clientii sa-si creasca afacerea. Portofoliul nostru include peste 900 de patente si este folosit ca o baza pentru cea mai larga gama de produse de pozitionare din industrie. Trimble augmenteaza dezvoltarea organica a produselor cu achizitionari strategice pentru a aduce tehnologii de ultima ora unei piete mai largi.

Abonare newsletter Giscad

* indicates required