You are here

Trimble TSC7

Trimble TSC7 front

Ecranul Capacitiv cu diagonala de 7” ofera o vizibilitate excelenta a datelor – inclusiv a datelor scanate de Trimble SX10. Se foloseste tehnologia Gorilla Glass pentru o citire usoara In conditii meteo dificile sau  chiar si in zilele insorite. Rezolutia acestuia este de 1280 x 800 pixeli si functioneaza prin atingere sau cu stylus.

Beneficiaza de software-ul Trimble Access 2018, a carui interfata a fost reconstruita pentru a fi mai intuitiva si sa profite de ecranul mare al lui TSC7. Datorita ecranului mare, puteti citi datele topografice mai usor. Tototdata, datorita integrarii cu Trimble Sync ManagerTM, puteti sincroniza datele direct la birou.

Cele 2 camere foto va ajuta sa colaborati in teren. Camera de 8 MP din spatele dispozitivului va permite colectarea de documentatie, iar camera de 2MP din fata va permite o colaborare cu colegii din teren sau din birou.

Conectivitate moderna datorita modulelor GSM, LTE, Bluetooth si Wifi, ceea ce inseamna ca puteti comunica fata-in-fata din teren. TSC7 permite folosirea modulelor de tip EMPOWER ce pot fi schimbate, precum modulul radio robot.

Galerie

Trimble TSC7 front

Media, brosuri, documente

Produse similare

Abonare newsletter Giscad

* indicates required