You are here

Trimble UX5

UX5 scanare
Trimble UX5
UX5 de sus
UX5 studio
UX5 studio
UX5 in zbor
UX5 silvicultura
UX5 mina
UX5 constructii

ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA GISCAD

 

Noul Trimble UX5 este un UAV ofera solutii de imagistica aeriana. Acesta stabileste standardul pentru colectarea datelor rapid si in siguranta datorita functiilor avansate de redundanta, propulsie inversata si datorita constructiei robusta. Folosind modului de Imagistica Aeriana din cadrul suitei Trimble Business Center, UX5 simplifica lucrarile complexe pe suprafete intinse chiar si in conditii meteo dificile.

DATE DE CALITATE

UX5 beneficiaza de ultimele progrese din domeniul fotografiei si dispune de o camera digitala construita la comanda cu un senzor de imagine larg ce captureaza poze clare cu culori bogate chiar si in conditii innorate. Camera de 16.1 MP cu optica special adaptata pentru aplicatii de imagistica aeriana captureaza poze la o rezolutie de pana la 2,4 cm.

SISTEM SIMPLU DE ATERIZARE

Datorita sistemului de propulsie inversa UX5 nu are nevoie de mult teren pentru a ateriza. Puteti alege locul unde doriti sa aterizeze si pilotul automat se ocupa de detalii. Aparatului este construit folosind brevete inregistrate de Trimble pentru productia fuselajului din carbon pentru rezistenta  combinat cu polistiren pentru greutate redusa. Orice componenta deteriorata poate fi schimbata fara a cumpara un aparat nou datorita design-ului modular si sistemului electronic plug-and-play.

UN FLUX DE LUCRU INTUITIV CU SOFT-UL TRIMBLE ACCESS

Modulul de imagistica aeriana din softul Trimble Access este preinstalat pe Trimble Tablet Rugged PC. Cu acesta puteti gestiona si planifica absolut tot ce tine de sistemul UAV: misiunile aeriene, verificarile dinaintea zborului monitorizarea zborului, pilotul automat si aterizarea. Acesta are o lista digitala de verificari si pasi ce trebuie facuti premergatori zborului dar si dupa ce acesta a aterizat.

Pentru a economisi timp, multe dintre verificarile premergatoare zborului sunt efectuate in mod automat de catre soft-ul intern si nu necesita interventii din partea operatorului. Puteti lansa aparatul in doar 5 minute de la inceperea montarii.

PROCEDURI AUTOMATE PENTRU UN MAXIM DE SIGURANTA

Trimble UX5 ofera o metoda mult mai sigura pentru colectarea datelor decat metodele traditionale UAV. Zborurile sunt dirijate in mod automat de la lansare pana la aterizare si nu necesita nici un fel de calificare pentru a-l pilota. Operatorul doar faciliteaza operatia avionului si procedurile integrate de siguranta. Asta inseamana ca zborurile sunt efectuate fara ca operatorul sa fie nevoit sa acceseze santiere cu utilaje, teren riscant sau medii contaminate.

PERFORMANTA MAXIMA

Design-ul remarcabil al lui UX5 asigura folosirea acestuia aproape in orice zona si in orice conditii meteo. Este rezistent la ploi, zone cu turbulente, deserturi, teren montan si inzapezit. Avionul este o solutie de incredere pentru colectarea datelor de calitate fara compromisuri la acoperire.

FOTOGRAMMETRIE

Modulul de fotogrammetrie ce poate fi instalat in Trimble Business Center este optimizat pentru procesarea datelor din UX5 si creeaza rezultate impresionante. Acesta produce nori de puncte, modele de tip TIN (Triangulated Irregular Network) si conturul hartilor in zonele survolate. Datele acestea pot fi folosite pentru calcul de volume, planificare de excavari sau  drenaj si multe alte aplicatii. Business Center produce si un ortofotoplan scalat ce poate fi folsita pentru planificarea proiectelor, definirea punctelor de interes, identificarea limitelor proprietatilor sau monitorizarea progresului de constructie pe santier.

Galerie

UX5 scanare
Trimble UX5
UX5 de sus
UX5 studio
UX5 studio
UX5 in zbor
UX5 silvicultura
UX5 mina
UX5 constructii

Media, brosuri, documente

Trimble UX5 take-off, flight and landing behavior

Prezentare Video

Abonare newsletter Giscad

* indicates required