You are here

Statie Totala Trimble S9

Statia totala Trimble S9 constructii
Statia totala trimble S9 cu TSC3
Statia totala Trimble S9
Trimble S9 din fata

Stația totală Trimble S9 integrează cele mai bune tehnologii pentru teren, plus cel mai înalt nivel de acuratețe, împreună cu funcții inginerești specializate, pentru a oferi performanțe și precizii maxime. Puteți combină tehnologiile de scanare, captare a imaginilor și măsurare a detaliilor într-o singură soluție performantă sau să va concentrați pentru atingerea celui mai înalt nivel de acuratețe în măsurătorile optice folosind modulul LongRange FineLock™ și modulul EDM Trimble DR High Precision (HP), pentru lucrări în cadrul cărora precizia este prioritară. La birou, puteți să aveți încredere deplină în software-urile Trimble Business Center și Trimble 4D, care vă va ajuta la procesarea și analizarea datelor culese din teren.

Specializată în aplicațiile de inginerie

Stația totală Trimble S9 este concepută pentru aplicații specializate, cum ar fi urmărirea în timp a obiectivelor sau pentru partea de construcție și urmărire a tunelurilor, acolo unde o soluție optimă în ceea ce înseamnă viteză , precizie și încredere este absolut necesară. Combinând modulul EDM Trimble DR HP, cu precizia unghiulară dorită de 1” sau 0,5” și funcția LongRange FineLock™, aveți flexibilitatea să abordați cele mai provocatoare proiecte.

Tehnologiile Trimble VISION și SureScan

Trimble S9 deține tehnologiile optice VISION™ și SureScan. Pe lângă varietatea largă de rezultate oferite din imaginile captate, tehnologia Trimble VISION™ oferă posibilitatea de a controla măsurătorile cu ajutorul unor imagini video transmise în direct, către unitatea de control.

Modulele Trimble EDM DR Plus și DR HP

Tehnologia de măsurare a distanțelor Trimble DR Plus, oferă posibilitatea măsurării unor distanțe deosebit de mari în modul de reflexie directa, în cazul măsurătorilor fără prismă, în timp ce modulul EDM DR HP, prezent pe S9 HP, oferă o acuratețe ridicată în cazul măsurătorilor cu prisma. Performanțele modulelor EDM Trimble, combinate cu tehnologia servo de mișcare a aparatului Trimble MagDrive™, crează un standard de neegalat în privința rapidității măsurătorilor, fără a compromite acuratețea acestora.

Soluții performante de software atât pentru teren cât și pentru birou

Unitățile de control Trimble și modulele specializate din software-ul de culegere a datelor Trimble Access, cum ar fi Tunnels, Monitoring, Pipelines și Mines oferă fluxuri de lucru dedicate, pentru a vă ajuta să duceți lucrările la bun sfârșit, în cel mai scurt timp. La birou, folosiți suită Trimble Business Center pentru procesarea rapidă a datelor culese din teren.

Galerie

Statia totala Trimble S9 constructii
Statia totala trimble S9 cu TSC3
Statia totala Trimble S9
Trimble S9 din fata

Media, brosuri, documente

Produse similare

Abonare newsletter Giscad

* indicates required