You are here

Statie Totala Trimble S7

Statia totala Trimble S7
Statia totala Trimble S7 lateral
Statia totala Trimble S7 lateral2
Statie totala Trimble S7
Statie totala Trimble S7 pe trepied

Cea mai productivă stație totală

Stația totală Trimble S7, combină tehnologiile de scanare, captare a imaginilor și măsurare a detaliilor într-o singură soluție performantă. Acum puteți avea un singur instrument pentru captarea tuturor datelor în teren. Crearea modelelor 3D, documentarea pe imaginile preluate cu acuratețe ridicată, nor de puncte și multe alte caracteristici utile, sunt regăsite acum pe stația totală Trimble S7. Împreună cu soft-ul de culegere a datelor Trimble Access și softul de prelucrare a datelor Trimble Business Center, utilizatorul are la dispoziție soluția completă pentru orice situație .

Scanare 3D integrată

Tehnologia Trimble SureScan, vă ajută să economisiți din timpul petrecut în teren, cât și din cel petrecut la birou. Acum există posibilitatea de a realiza măsurători cu ajutorul tehnologiei de scanare, captând eficient informațiile de care aveți nevoie pentru crearea modelului digital al terenului (DTM).

Imbunătățirea tehnologiei Trimble VISION

Pe lângă larga varietate de rezultate oferite din imaginile captate, tehnologia Trimble VISION™ oferă posibilitatea de a controla măsurătorile cu ajutorul unor imagini video transmise direct către unitatea de control.

Acuratețe ridicată oferită de Trimble DR Plus

Tehnologia de măsurare a distanțelor, Trimble DR Plus, oferă posibilitatea operării pe o rază mai mare, în cazul măsurătorilor fără prismă.

Rămâne pe punct

Tehnologia SurePoint™ reduce eroarea de vizare, evitând astfel remăsurarea costisitoare a punctelor și oferind rezultate de încredere.

Managementul permanent al aparatelor

Cu ajutorul tehnologiei Trimble Locate2Protect, se poate cunoaște poziția stației totale 24 de ore din 24.

Galerie

Statia totala Trimble S7
Statia totala Trimble S7 lateral
Statia totala Trimble S7 lateral2
Statie totala Trimble S7
Statie totala Trimble S7 pe trepied

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required