You are here

Statie Totala Trimble S5

Statie totala Trimble S5
Statie totala Trimble S5 pe trepied
Statie totala TrimbleS5 pe trepied din lateral

Performanță demnă de încredere

Tot ce aveți nevoie pentru realizarea unor campanii de măsurători eficiente sunt acum disponibile pe stația totală robot Trimble® S5: un instrument precis și de încredere , DR Plus EDM, tehnologia MagDrive™, unitatea de control TSC3 cu soft-ul de culegere a datelor Trimble Access™ și procesarea rapidă a datelor la birou, cu ajutorul soft-ului Trimble Business Center. De mai bine de un deceniu, Trimble este liderul în industria producătoare de stații totale robot. De aceea puteți să aveți încrederea că stația totală Trimble S5 va crește productivitatea dumneavoastră în teren, indiferent de dificultățile întâlnite .

Tehnologia Trimble

Stația totală Trimble S5 are la bază tehnologiile Trimble deja consacrate, cum ar fi SurePoint™, MagDrive și DR Plus EDM, pentru a va ajută să lucrați cât mai eficient și în același timp să obțineți cea mai mare acuratețe posibilă . Lină și silențioasă , tehnologia electromagnetică de mișcare a aparatului Trimble MagDrive, realizează mișcarea aparatului prin doar câteva componente, ceea ce înseamnă cerințe de service scăzute .

Managementul permanent al aparatelor

Cu ajutorul tehnologiei Trimble Locate2Protect se poate cunoaște poziția stației totale 24 de ore din 24. Se poate cunoaște în orice moment poziția aparatului și se pot primi semnale de alertă atunci când aparatul a părăsit punctul de lucru sau în cazul producerii anumitor șocuri asupra acestuia.

Robot sau Autolock

Stația totală Trimble S5 este disponibilă doar în versiunile Robot sau Autolock®. Pentru culegerea datelor, S5 folosește unitatea de control Trimble TCU optimizată pentru versiunile Robot și Autolock, împreună cu soft-ul Trimble Access, folosind operații simple și convenabile utilizatorului, în orice condiții .

Măsurători integrate

Stația totală Trimble S5 oferă baza măsurătorilor intergate prin soluția Trimble Integrated Surveying™. Cu ajutorul soluției oferite de Trimble pentru măsurători integrate puteți îmbina perfect tehnologii complementare în cadrul aceleiași lucrări , cum ar fi receptoarele GNSS Trimble și măsurătorile optice.

Soluții performante de soft atât pentru teren cât și pentru birou

Soft-ul intuitv de culegere a datelor Trimble Acess funcționează pe o gamă variată de unități de control Trimble. La birou, Trimble Business Center vă ajută să verificați, procesați și ajustați datele culese în teren cu ajutorul aparatelor Trimble, toate într -o singură soluție soft. Indiferent de instrumentul Trimble pe care dumneavoastră îl folosiți , puteți să aveți încredere că soluțiile oferite de către soft-ul TBC sunt cele mai precise.

Galerie

Statie totala Trimble S5
Statie totala Trimble S5 pe trepied
Statie totala TrimbleS5 pe trepied din lateral

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required