You are here

Trimble Survey Controler

TSC Functii
TSC Stakeout
TSC cu Robot
TSC Harta

Trimble Survey Controller a fost programul ce oferea utilizatorilor solutii complete pentru colectarea datelor in teren atat cu statii totale cat si cu receptoare GNSS. Desi programul Trimble Suvey Controller prezinta optiuni complexe, meniul acestuia este intuitiv iar timpul afectat invatarii utilizarii este redus considerabil. Trimble TSC nu mai este folosit pe aparatura de ultima generatie de la Trimble, acesta fiind inlocuit cu Trimble Access.

Programul Trimble Survey Controller™ de culegere a datelor in teren ruleaza pe unitatile de control TSC2™, Trimble® CU. Meniul acestui program poate fi accesat in diverse limbi, inclusiv in limba Romana.

Masurari integrate

Trimble Survey Controller este folosit si in cadrul masurarilor integrate. In acest mod de lucru programul dirijeaza in acelasi timp atat statia totala cat si receptorul GNSS montat deasupra prismei. Astfel, datele de la statia totala si de la receptorul GNSS sunt inregistrate unitar in acelasi proiect din Trimble Survey Controller.

  • Transferul datelor se poate face in orice soft care permite prelucrarea unitara a datelor conventionale cu cele satelitare: Trimble Geomatics Office™, Trimble Total Control™, Trimble Business Center, si Terramodel® .
  • De asemenea se poate efectua transfer de date catre si de la aplicatii terte precum programe de proiectare, pachete software GIS etc.

Imagini spatiale

Trimble Survey Controller permite si manipularea statiei spatiale Trimble VX:

  • Captura video si stocarea imaginilor digitale georeferentiate aduc noi posibilitati in domeniul masurarilor terestre. Cu noile optiuni de punctare folosind captura video de pe afisajul unitatii de control, procesul de colectare a datelor este mult mai rapid. Operatorul are un control complet asupra culegerii datelor in teren avand o imagine clara asupra informatiilor stocate si a punctelor ce mai trebuiesc masurate pentru finalizarea lucrarii. Proiectele finalizate se pot preda beneficiarilor intr-o cu totul noua forma ce revolutioneaza domeniul masurarilor terestre
  • Folosind optiunea de scanare 3D cu statia Trimble VX, rezulta un nor de puncte intr-un perioada de timp foarte scurta.

Aplicatii optionale in Trimble Survey Controller

  • Optiunile de inginerie din Trimble Survey Controller sunt dedicate fluxurilor de lucru in aplicatiile de proiectare si trasare a tunelelor precum si aplicatii de monitorizare.
  • Optiunea High Accuracy GIS din Trimble Survey Controller ofera optiunile necesare realizarii aplicatiilor GIS cu o precizie ridicata. Aceasta optiune permite utilizatorilor sa stocheze imagini digitale simultan cu masurarea punctelor prin intermediul unei camere foto cu WiFi.

Galerie

TSC Functii
TSC Stakeout
TSC cu Robot
TSC Harta

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required