You are here

Trimble VRS Now

Unicul distribuitor autorizat Trimble in Romania pentru echipamente topografice, firma SC GISCAD SRL, are placerea sa va anunte lansarea serviciului de pozitionare in sistem RTK Trimble VRS NOW.

Pentru informatii suplimentare, obtinerea contului de acces si setarea echipamentelor GPS RTK in vederea receptionarii semnalului va rugam sa ne contactati.

Trimble VRS Now este un serviciu convenabil ce ofera profesionistilor din mai multe industrii acces instantaneu la RTK folosind o retea de statii fixe de referinta permanente. Metoda VRS extinde folosirea modului RTK in interiorul retelei de  statiii de referinta asigurand o acuratete la nivel de centimetri oriunde in interiorul retelei. Trimble VRS Now ofera o acuratete si siguranta de neintrecut. Serviciul este eficient, convenabil, usor de folosit si functioneaza permanent.

Trimble a fost pioner in tehnologia RTK oferind corectii de mare acuratete in aplicatiile de pe teren incepand din anii '90.In 20 de ani, RTK a ajuns modul cel mai des folosit pentru aplicarea corectiilor. Tehnologia VRS Now a fost lansata in 2000 si este cea mai folosita solutie RTK din lume.

Avantaje nelimitate | Performanta pe care va puteti baza:

  • Trimble a dezvoltat corectorii VRS. Doar VRS Now ofera o solutie VRS adevarata
  • Trimble VRS Now este bazat pe o solutie RTK in timp real si nu doar pe cateva statii de referinta. Serviciul este de cea mai buna calitate si asigura date de corectie independent de locatia in cadrul retelei
  • Statiile de referinta sunt securizate si intretinute intr-un mod profesionist asa ca puteti folosi serviciul cu incredere obtinand date de calitate si cea mai buna performanta
  • Trimble implementeaza redundanta in aceste retele, asadar asigura conectivitate, performanta si calitate

Galerie

Media, brosuri, documente

Abonare newsletter Giscad

* indicates required