You are here

Receptor GNSS Trimble R8s

Accesorii receptor GNSS R8s
Receptor R8s GNSS pe trepied
Parte jos Trimble R8s GNSS
Receptor GNSS Trimble R8s
Trimble R8s GNSS cu radio
Trimble R8s GNSS mod baza
Trimble R8s GNSS in constructii

Receptor configurat pentru prezent, adaptabil pentru viitor

De peste 30 de ani, Trimble stabilește standardul în tehnologia de poziționare, continuând să ridice ștacheta de fiecare dată. În schimbul unui sistem preconfigurat, Trimble R8s oferă doar caracteristicile și avantajele de care are nevoie utilizatorul, într-un sistem flexibil si adaptabil ulterior.

Flexibilitate în configurare și adaptarea ulterioară

Cu Trimble R8s, configurarea unui receptor potrivit pentru necesitățile fiecăruia este foarte simplă și ușor de realizat. Se alege nivelul de configurare adaptat nevoilor utilizatorului, indiferent că e vorba de post-procesare, bază, rover sau bază/rover.

Tehnologia Trimble 360

Fiecare receptor Trimble R8s integrează tehnologia de urmărire Trimble 360 care suportă semnale de la toate constelațiile satelitare existente și de la sistemele augmentate.
 
Trimble R8s include două procesoare Maxwell™ 6 ce oferă 440 de canale pentru recepționarea semnalului GNSS. Este capabil să urmărească sistemele satelitare, inclusiv GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou și QZSS. Împreună cu protocolul de corectii CMRx, care oferă corecții compresate fără precedent, se obține cea mai sigură pozitionare, fiind o investiție care va rămâne productivă și în viitor.

Soluție completă

Folosind receptorul Trimble R8s împreună cu o unitate de control Trimble cu soft-ul de culegere al datelor Trimble Access pre-instalat pe aceasta, aveți la dispoziție unul din cele mai avansate sisteme GNSS.

Aplicația Trimble Mobile – O nouă cale de a colecta datele brute GNSS

Cu ajutorul aplicației Trimble Mobile se pot colecta datele brute rezultate în urma măsurătorilor statice fără a fi nevoie de a folosi o unitate de control Trimble sau soft-ul Trimble Access. Această aplicație este gratuită, fiind disponibilă pe Magazinul de Aplicații al Google, pentru telefoanele și tabletele care rulează sistemul de operare Android.

Galerie

Accesorii receptor GNSS R8s
Receptor R8s GNSS pe trepied
Parte jos Trimble R8s GNSS
Receptor GNSS Trimble R8s
Trimble R8s GNSS cu radio
Trimble R8s GNSS mod baza
Trimble R8s GNSS in constructii

Media, brosuri, documente

Produse similare

Abonare newsletter Giscad

* indicates required